Kort &
Billetter

Fordele for hvert kort

Kunne du godt tænke dig at besøge Knuthenborg mere end én gang? Bare rolig, så har vi løsningen til dig. Vi har tre forskellige typer kort med hver deres fordele. Læs meget mere om hvert enkelte kort herunder og find det kort, der passer til dig.

Generelt for alle tre kort

Adgang til Knuthenborg Safaripark med det samme!

Hvis du vælger at købe et digitalt sæsonkort, vil du modtage en mail inden for ca. 10 minutter. Det digitale sæsonkort giver dig entré til safariparken med det samme.

Hvis du vælger at tilkøbe et fysisk sæsonkort, vil du modtage en mail med kvittering og et midlertidigt sæsonkort inden for ca. 10 minutter. Det midlertidige sæsonkort giver dig entré til safariparken på lige fod med plastkortet. Du modtager selve plastkortet ca. 14 hverdage efter bestilling.

Ophold i Knuthenborg Camp

Kortene kan ikke benyttes til adgang til safariparken i forbindelse med ophold i Knuthenborg Camp safaritelte. Du får altså ikke rabat på entreprisen i forbindelse med ophold i Knuthenborg Camp safaritelte, selvom du har et kort. For de der har sæson- og årskort til 2024, tilbydes 10% rabat på booking af Knuthenborg Camp i perioderne 1. maj – 28. juni og 12. august – 11. oktober. Dog ikke lørdage og ikke 9., 10. og 20. maj. Find mere info om dette i din ordrebekræftelse.

Fortrydelsesret

Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret på et årskort, sæsonkort eller familiekort, skal du meddele det til os inden 14 dage fra bestilling heraf. Hvis du har valgt et fysisk plastik kort, skal du straks sende det retur til os efter det er leveret, hvis du har gjort brug af din fortrydelsesret. Vi refunderer ikke leveringsomkostninger eller omkostninger, som vi har haft til selve udarbejdelsen af dit kort. Hvis du tager dit årskort, sæsonkort eller familiekort i brug inden for 14 dage fra bestillingen, skal du samtykke til at give bortkald på din fortrydelsesret.