Billetter

Covid-19 retningslinjer

Siden opdateres løbende. Senest opdateret 19. juli 2021.

Det er rigtig nemt at få en hurtigtest på vej til parken. Der findes hurtigtest i Sakskøbing – som man kommer forbi, når man kører til parken fra Sjælland – og i Maribo, som ligger mindre end 7 km. fra parken. Find nærmeste testcenter her.

Ved ankomst til Knuthenborg skal alle gæster fremvise et gyldigt coronapas eller en negativ test, der for PCR-test er højst 96 timer og for hurtigtest (antigentest) højst 72 timer gammel.

Det betyder, at du skal medbringe

 • Gyldigt coronapas i form af sundhedsmyndighedernes apps ‘Coronapas’ eller ‘Min Sundhed’.
  eller
 • Dokumentation for en negativ antigentest (lyntest), som er maks. 72 timer gammel eller en negativ PCR-test som er maks. 96 timer gammel ved ankomsten til Knuthenborg; dokumentation for immunitet (ved tidligere smitte mindst 14 dage og højest 12 måneder inden tidspunktet for ankomst til Knuthenborg); eller dokumentation for at du er vaccineret (dette er gyldigt 14-42 dage efter, at første stik er modtaget, og ubegrænset efter andet stik). Dokumentationen kan foreligge elektronisk eller i papirform, skal indeholde personens navn, og ved test, testtidspunkt samt testresultat. Find nærmeste testcenter her.
 • ID i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentlig udstedt identitetskort.

Disse er undtaget for kravet om fremvisning af test (HUSK offentligt udstedt ID)

 • Børn under 16 år
 • Personer, der kan fremvise dokumentation udstedt og underskrevet af et kommunalt borgerservicecenter for at være undtaget fra at få foretaget en covid-19-test. Navnet på dokumentationen skal svare til navnet på personens medbragte pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.

Vi opfordrer alle gæster til at købe datobestemte billetter online, så vi har et overblik over, hvor mange gæster, vi kan forvente på de enkelte dage. I sparer op til 35 % ift. at købe i porten. Køb her.

Retningslinjer i parken

 • I kan købe lækker og frisklavet mad, når I besøger os, og nyde den enten ude i parken eller ved serveringsstedet. Husk blot at holde afstand til andre gæster, og at overholde de gældende afstandsregler, som vi skilter med på serveringsstederne. Se menuerne her.
 • I Abebussen må der kun køre 4 grupper i hver bus eller max 20 gæster med af gangen. Derfor skal gæster være opmærksomme på, at der kan forekomme ekstra ventetid. Vi håber på jeres tålmodighed.

Vi anmoder om, at alle gæster overholder de gældende retningslinjer fra myndighederne

 • Hold god afstand til andre gæster
 • Brug håndsprit
 • Overhold forsamlingsforbuddet samt øvrige gældende retningslinjer.

Vi håber meget på jeres forståelse, da retningslinjerne er en lovmæssig nødvendighed for, at vi kan holde åben.

Særligt vedr. Knuthenborg Camp

I kan stadig booke overnatning i Knuthenborg Camp, da der i vores luksus-safaritelte og hytter er eget bad, toilet og køkken. Alle teltene bliver efter hvert besøg grundigt rengjort, og der er god plads til naboteltet, så ingen kommer for tæt på hinanden, således I kun er i nærheden af jeres egen familie. Der er mulighed for at nyde aftensmaden i Orangeriet ved Flintehuset eller lave jeres egen mad, og hvis I har bestilt grillpakker vil disse stå klar til jer, når I ankommer.

Vi henstiller til, at gæster i Campen overholder de gældende retningslinjer, og kun opholder sig sammen med husstand eller nærkontakter.

Udover vores normale, grundige rengøring af alle telte og hytter i Knuthenborg Camp, bliver alle overflader, gribeflader og kontakter desinficeret efter hvert ophold. Alle madrasser har fået heldækkende betræk på, som også desinficeres efter hvert ophold. Der er selvfølgelig håndsprit i alle telte og ved alle grillhytter i camp områderne.

I tilfælde af, at myndighederne lukker Knuthenborg Camp ned i den periode, I har booket overnatning, eller hvis I bliver testet positive for Covid-19, så kan I vælge at blive ombooket til en anden dag i sæson 2021.

Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed og glæder os til at byde jer velkommen til en oplevelse vildere i Nordeuropas største safaripark.