Billetter

Covid-19 retningslinjer

Siden opdateres løbende. Senest opdateret 14. juni 2021.

Alle gæster skal fremvise et gyldigt coronapas eller en negativ test, der er maks. 72 timer gammel ved ankomsten til Knuthenborg.

Det betyder, at du skal medbringe

 • Gyldigt coronapas i form af sundhedsmyndighedernes apps ‘Coronapas’ eller ‘Min Sundhed’.

  eller
 • Dokumentation for en negativ antigentest (lyntest) eller en negativ PCR-test som er maks. 72 timer gammel ved ankomsten til Knuthenborg, dokumentation for immunitet (ved tidligere smitte mindst 14 dage og højest 180 dage inden tidspunktet for ankomst til Knuthenborg) eller dokumentation for, at du er vaccineret (dette er gyldigt 14-42 dage efter første stik er modtaget og ubegrænset efter andet stik). Dokumentationen kan foreligge elektronisk eller i papirform, skal indeholde personens navn, og ved test, testtidspunkt samt testresultat. Find nærmeste testcenter her.
 • ID i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentlig udstedt identitetskort.

Disse er undtaget for kravet om fremvisning af test (HUSK offentligt udstedt ID)

 • Børn under 15 år
 • Personer, der af medicinske årsager eller som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en Covid-19 test

Vi opfordrer alle gæster til at købe datobestemte billetter online, så vi har et overblik over, hvor mange gæster, vi kan forvente på de enkelte dage. I sparer op til 35 % ift. at købe i porten. Køb her.

Retningslinjer i parken

 • I kan købe lækker og frisklavet mad, når I besøger os, og nyde den enten ude i parken eller ved serveringsstedet. Husk blot at holde afstand til andre gæster, og at overholde de gældende afstandsregler, som vi skilter med på serveringsstederne. Se menuerne her.
 • I Abebussen må der kun køre 4 grupper i hver bus eller max 20 gæster med af gangen. Derfor skal gæster være opmærksomme på, at der kan forekomme ekstra ventetid. Vi håber på jeres tålmodighed.

Vi anmoder om, at alle gæster overholder de gældende retningslinjer fra myndighederne

 • Hold god afstand til andre gæster
 • Brug håndsprit
 • Overhold forsamlingsforbuddet samt øvrige gældende retningslinjer.

Vi håber meget på jeres forståelse, da retningslinjerne er en lovmæssig nødvendighed for, at vi kan holde åben.

Særligt vedr. Knuthenborg Camp

I kan stadig booke overnatning i Knuthenborg Camp, da der i vores luksus-safaritelte og hytter er eget bad, toilet og køkken. Alle teltene bliver efter hvert besøg grundigt rengjort, og der er god plads til naboteltet, så ingen kommer for tæt på hinanden, således I kun er i nærheden af jeres egen familie. Der er mulighed for at nyde aftensmaden i Orangeriet ved Flintehuset eller lave jeres egen mad, og hvis I har bestilt grillpakker vil disse stå klar til jer, når I ankommer.

Vi henstiller til, at gæster i Campen overholder de gældende retningslinjer, og kun opholder sig sammen med husstand eller nærkontakter.

Udover vores normale, grundige rengøring af alle telte og hytter i Knuthenborg Camp, bliver alle overflader, gribeflader og kontakter desinficeret efter hvert ophold. Alle madrasser har fået heldækkende betræk på, som også desinficeres efter hvert ophold. Der er selvfølgelig håndsprit i alle telte og ved alle grillhytter i camp områderne.

I tilfælde af, at myndighederne lukker Knuthenborg Camp ned i den periode, I har booket overnatning, eller hvis I bliver testet positive for Covid-19, så kan I vælge at blive ombooket til en anden dag i sæson 2021.

Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed og glæder os til at byde jer velkommen til en oplevelse vildere i Nordeuropas største safaripark.