Kort &
Billetter

Knuthenborg Camp FAQ

zebra på elefantsletten i Knuthenborg

Find svar på dine spørgsmål til overnatning i Knuthenborg Camp

Før du booker

Priserne starter på 2.199 kr. Prisen for den enkelte dag vil fremgå af vores bookingkalender, under ‘book overnatning’.

Du betaler en enhedspris som gælder op til 6 personer. Prisen inkluderer adgang til safariparken i to dage + aften adgang, ophold i Knuthenborg Camp, samt slutrengøring.

I kan overnatte i Knuthenborg Camp i hele Knuthenborg Safariparks åbningssæson, fra 23. marts til 20. oktober 2024.

 

Ja, det kan du sagtens. Efter I har valgt ankomst- og afrejsedato i bookingkalenderen, vil knappen ’tilføj telt’ dukke op i højre hjørne. Her kan I så tilføje så mange telte, I har brug for.

I er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på 54788089 – tast 1, (hverdage 9-15), så hjælper vi gerne igennem booking.

Knuthenborg Safaripark er enorm med over 23 km veje. Derfor er det en forudsætning, at I kan komme rundt på egen hånd under jeres besøg. Det er dog muligt at komme hen til alle vores camp områder på cykel, så overnatning i Knuthenborg Camp er muligt.

I kan cykle rundt i en del af anlæggene, men i anlæg med farlige dyr som f.eks. hos ulvene, på savannen og ved bison, skal I være i bil.

Telt nr. 10 i Knuthenborg Camp Masai Mara er indrettet med særligt fokus på øget tilgængelighed. Her er der en rampe op til teltet, og der er bedre plads inden døre og naturligvis på toilettet. Som i de øvrige telte er der plads til 6 overnattende, fordelt på en dobbeltseng og to køjesenge.

Desværre nej. Teltene er godkendt af brandmyndighederne til 6 personer og det er ikke tilladt at være flere.

Afbestilling af ophold kan ske omkostningsfrit indtil 21 dage før planlagt ankomst.

Ved afbestilling af ophold 7 dage før planlagt ankomst faktureres gebyr på 30% af prisen.

Ved afbestilling af ophold senere end 7 dage før planlagt ankomst eller udeblivelse tilbydes ingen kompensation.

Afbestilling af tilkøb som oplevelser, mad og linned kan ske U/B indtil 3 hverdage før ankomst. Senere afbestilling giver ikke reduktion i prisen.

Afbestilling af ophold eller ændringer i tilkøb kan ske på mail@knuthenborg.dk eller på hverdage ml. kl. 9-15 på tlf. 54 78 80 89 (tast 1).

Praktik omkring dit ophold

På ankomstdagen er I velkomne i Knuthenborg Safaripark allerede fra vi åbner kl. 10.

Check in skal ske mellem kl. 13-15 i Gæsteservice i Limpopoland. Her vil I få oplyst praktisk information vedrørende jeres ophold.

Fra kl. 15 kan I køre over til jeres camp-område, hvor jeres telt vil være klar.

Hvis I har bestilt Måltidskasser, kan disse afhentes mellem kl. 15-17 i Mombasa i Limpopoland.

Næste dag skal check ud foregå senest kl. 11, men I er velkomne til at nyde en hel dag mere i parken. I skal dog være opmærksom på, at det ikke er muligt eller tilladt at forlade parken før normal åbningstid kl. 10.

Er I en større gruppe, eller har I booket flere telte, behøver I ikke komme samlet, bare alle biler har bookingbekræftelsen for de enkelte telte med ved indgangen.

Bookingbekræftelsen kan enten vises som print eller på smartphone.

Inden afrejse, beder vi jer venligst om at:
• Vaske op og stille brugt service på plads
• Bære skrald ud og sætte ny pose i
• Tømme køleskab for madvarer
• Tjekke, at I har fået alle jeres personlige ejendele med
• Lejet linned/håndklæder bedes samles i en bunke.

Flytter I service eller andet mellem telte, bedes I venligst sørge for at det kommer tilbage til rette telt inden tjek ud, så I ikke risikerer at blive faktureret for bortkommet inventar/service.

Mad og linned

Ja, I er velkomne til selv at medbringe mad. I hvert camp område er der gasgrill til rådighed, enten på terrassen eller i en centralt placeret grillhytte, som I gerne må benytte.

Vi beder blot om at I rengør grillen efter brug.

Hvis I ikke ønsker at medbringe mad selv, kan der bestilles forplejningspakker. I kan læse meget mere om de lækre måltidskasser her: Måltidskasser 2024

Forplejning kan bestilles online samtidig med booking af opholdet – eller efterfølgende ved at kontakte os på mail@knuthenborg.dk eller telefon 54788089 – tast 1 (hverdage kl. 9-17). Bestilling af forplejning kan ske indtil 7 dage før ankomst.

Ja, I kan både bestille aftensmad og morgenmad til opholdet på forhånd. I kan læse meget mere om de lækre måltidskasser her: Måltidskasser 2024

Forplejning kan bestilles online samtidig med booking af opholdet – eller efterfølgende ved at kontakte os på mail@knuthenborg.dk eller telefon 54788089 – tast 1 (hverdage kl. 9-17). Bestilling af forplejning kan ske indtil 7 dage før ankomst.

Nej, desværre. Pakkernes indhold er fast, så hvis du har allergi anbefaler vi, at du selv medbringer forplejning.

Ja, I kan bestille det online samtidig med booking af teltet, eller efterfølgende ved at kontakte os på mail@knuthenborg.dk eller telefon 54788089 – tast 1. (hverdage 8-15).

Bestilte linnedpakker vil ligge klar ved ankomst, I skal blot selv lægge det på.

OBS: Selvom I bestiller linned, bedes I selv medbringe babydyne og -linned. Vi har kun linned til voksensenge og -dyner.

Se evt. vores anbefalede pakkeliste her – Pakkeliste 2024.

Information om teltene og hytterne

Der er køkken i hvert telt med lille køleskab, kogeplade, brødrister, håndvask og elkedel, men uden ovn og mikroovn.

Der er gryder, pande, og redskaber til at man kan tilberede et simpelt måltid, samt tallerkener, vin- og vandglas, bestik, fade og service til servering.

Vi sørger for opvaskebørste og -middel, 2 viskestykker og karklud.

Hvert telt har eget toilet og brusekabine, hvor vi sørger for toiletpapir og håndsæbe.

Til alle senge er der dyner og hovedpuder. I skal blot medbringe linned eller leje det gennem os. Der er højstol og babyseng i alle telte.

OBS: Til babyseng, bedes I selv medbringe babydyne og -linned.

Tryk her, hvis du vil se hvad vi anbefaler I tager med på jeres ophold i Knuthenborg Camp – Se Pakkeliste 2024.

Der vil i hvert telt være varmeblæsere. De kan ikke opvarme det ikke isolerede telt -men de tager lige toppen af kulden. Således kan det være en god idé med nattøj, tykke sokker eller sutsko, hvis I kommer forår eller efterår. Der er fleecetæpper i teltet, men har I plads i bilen, kan et tykt tæppe hjemmefra være rart.

Det er ikke tilladt at medbringe egne eldrevne varmeblæsere eller andre varmekilder på f.eks. gas eller petroleum.

Nej, det er ikke tilladt at ryge i teltene – ej heller på terrassen. Det er tilladt at ryge ved grillhytterne tæt på teltene i de forskellige camp områder.

Nej, det er desværre ikke tilladt at have hund eller andre husdyr med på opholdet – heller ikke hvis de bliver i bilen.

Oplevelsen i Knuthenborg Camp

Nej, i tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i det store område. At et bestemt dyr ikke er ude giver ikke ret til rabat på opholdet.

Nej. Af hensyn til både jeres og dyrenes sikkerhed er fodring strengt forbudt.

Knuthenborg Safaripark er hver aften åben for vores camp-gæster – men kun til fods. I er velkomne til at gå en aftentur i området og nyde roen sænke sig i parken.

Yderligere information om dette, vil blive givet ved check in på ankomstdagen.

Det er dog ikke tilladt eller muligt at forlade parken efter lukketid.

Ja, vi sætter Jer ind i sikkerhed og nødprocedurer, når vi tjekker Jer ind. I vil under hele opholdet have mulighed for at ringe til en af vores vagtservice som kan hjælpe ved akut opståede situationer.

Har I spørgsmål som ikke er beskrevet ovenfor, er I velkomne til at kontakte os på mail@knuthenborg.dk eller telefon 54 78 80 89 – tast 1, alle hverdage mellem klokken 8-15.