Kort &
Billetter

Planteurhusene

Er du klar til en uforglemmelig oplevelse?

Når I overnatter i et af Planteurhusene, er I omgivet af idyllisk natur og fuldkommen ro i de historiske huse, der har været beboet af parkens tidligere plantører og skovløbere. Når I bevæger jer ud i haven, finder I et hyggeligt loungeområde med bord-bænkesæt og bålplads. Hvis I har lyst til at udforske parken, kan I også tage en cykeltur på Planteurhusenes tilgængelige cykler. I skal selv medbringe cykelhjelme.

Når parken lukker for dagsgæster, har I parken for jer selv, og I får en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. Kom helt tæt på de gode historier, når aftenværterne besøger jeres camp-område og fortæller om de dyr, I bor tæt på. Eller gå på opdagelse i naturen – helt på egen hånd og besøg Elefantstalden, Evolutionsmuseet og Dinosaurskoven. Det bliver ikke vildere.

Prisen inkluderer adgang til safariparken i to dage for 4 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenaktivitet samt slutrengøring.

Ønsker du at booke mere en én overnatning, kan du efter valgt ankomst- og afrejsedato i bookingkalenderen trykke på knappen ”tilføj telt”.

Om huset

Planteurhuset, der ligger i Syd, er bygget i ét plan, mens Planteurhuset, der ligger i Nord, er bygget i to plan. Begge boliger har plads til fire gæster og indeholder køkken, spiseplads, stue, badeværelse samt to soveværelser. Boligerne er bygget i 1872 og har en engelsk inspireret byggestil.

Nyd en af vores lækre måltidskasser, mens dyrenes silhouetter anes i solnedgangen. Det er muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder samt 3 lækre desserter til at afrunde middagen med. Alle bestilte forplejningspakker skal afhentes i udleveringen i Mombasa på ankomstdagen, og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i teltets køkken inden servering. Se indholdet af måltidskasserne her.

Knuthenborg Camp stiller en gasgrill til rådighed under dit besøg.

Her finder du FAQ for Knuthenborg Camp.

Se kort over camp-områderne her.

 

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere