Kort &
Billetter

Planteurhusene

Er du klar til en uforglemmelig oplevelse?
Glæd dig til spændende eventyr Knuthenborg After Dark, hyggelige stunder og tæt kontakt med dyrene.

Når I overnatter i et af Planteurhusene, er I omgivet af idyllisk natur og fuldkommen ro i de historiske huse, der har været beboet af parkens tidligere plantører og skovløbere. Når I bevæger jer ud i haven, finder I et hyggeligt loungeområde med bord-bænkesæt og bålplads. Hvis I har lyst til at udforske parken, kan I også tage en cykeltur på Planteurhusenes tilgængelige cykler. OBS. I skal selv medbringe cykelhjelme.

Når parken lukker for dagsgæster, har I parken for jer selv og I får en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. Besøg elefantstalden, Evolutionsmuseet og Dinosaurskoven. Det bliver ikke vildere.

Prisen inkluderer adgang til safariparken i to dage for 4 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenaktivitet samt slutrengøring.

Ønsker du at booke mere en én overnatning, kan du efter valgt ankomst- og afrejsedato i bookingkalenderen trykke på knappen ”tilføj telt”.

Om huset

Planteurhuset der ligger i Syd, er bygget i ét plan, mens Planteurhuset der ligger i Nord, er bygget i to plan. Begge boliger har plads til fire gæster og indeholder køkken, spiseplads, stue, badeværelse samt to soveværelser. Boligerne er bygget i 1872 og har en engelsk inspireret byggestil.

Spar tid på madlavningen og køb lækkert økologisk mad af lokale råvarer med til opholdet. Det er nu også muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder, samt 2 lækre desserter til at afrunde middagen med. Alle bestilte forplejningspakker vil blive leveret til jeres hus på ankomstdagen, og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i husets køkken, inden servering. Se måltidskasserne her.

Her finder du FAQ for Knuthenborg Camp.

Se kort over camp-områderne her.

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere