Kort &
Billetter

Planteurhusene

Er du klar til en uforglemmelig oplevelse?

Mærk foråret og kom igen resten af 2024 – helt gratis. Det giver tid til dyr, tid sammen og tid til at rejse tilbage i tiden. Læs mere her.

Når I overnatter i et af Planteurhusene, er I omgivet af idyllisk natur og fuldkommen ro i de historiske huse, der har været beboet af parkens tidligere plantører og skovløbere. Når I bevæger jer ud i haven, finder I et hyggeligt loungeområde med bord-bænkesæt og bålplads. Hvis I har lyst til at udforske parken, kan I også tage en cykeltur på Planteurhusenes tilgængelige cykler. I skal selv medbringe cykelhjelme.

Når parken lukker for dagsgæster, har I parken for jer selv, og I får en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. Kom helt tæt på de gode historier, når aftenværterne besøger jeres camp-område og fortæller om de dyr, I bor tæt på. Eller gå på opdagelse i naturen – helt på egen hånd og besøg Elefantstalden, Evolutionsmuseet og Dinosaurskoven. Det bliver ikke vildere.

Prisen inkluderer adgang til safariparken i to dage for 4 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenaktivitet samt slutrengøring.

Ønsker du at booke mere en én overnatning, kan du efter valgt ankomst- og afrejsedato i bookingkalenderen trykke på knappen ”tilføj telt”.

Om huset

Planteurhuset, der ligger i Syd, er bygget i ét plan, mens Planteurhuset, der ligger i Nord, er bygget i to plan. Begge boliger har plads til fire gæster og indeholder køkken, spiseplads, stue, badeværelse samt to soveværelser. Boligerne er bygget i 1872 og har en engelsk inspireret byggestil.

Nyd en af vores lækre måltidskasser, mens I nyder solnedgangen. Det er muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder, samt 2 lækre desserter til at afrunde middagen med. Alle bestilte forplejningspakker skal afhentes i Gæsteservice på ankomstdagen og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i teltets køkken, inden servering. Måltidskasserne for 2024 er ikke klar endnu. Booker du ophold til 2024, så får du mail, når de er klar.

Her finder du FAQ for Knuthenborg Camp.

Se kort over camp-områderne her.

 

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere