Kort &
Billetter

Planteurhusene

Når I overnatter i et af Planteurhusene, er I omgivet af idyllisk natur og fuldkommen ro i de historiske huse, der har været beboet af parkens tidligere plantører og skovløbere. Når I bevæger jer ud i haven, finder I et hyggeligt loungeområde med bord-bænkesæt og bålplads. Hvis I har lyst til at udforske parken, kan I også tage en cykeltur på Planteurhusenes tilgængelige cykler. OBS. I skal selv medbringe cykelhjelme.

Dagen er fyldt med oplevelser med dyrene, men når parken lukker for dagsgæster, får I en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. Godt træt efter en lang dag, kan du slutte af med hyggelig lejrbålsstemning med bål og snobrød. I har også den store naturlegeplads Limpopoland næsten helt for jer selv. Har I mod på mere kan I opleve “en nat på museet” med Europas eneste samling af 300 millioner år gamle fortidsdyr, og verdens bedst bevarede Allosaurus – en 9 meter lang rovdinosaur. Det bliver ikke vildere.

Prisen inkluderer adgang til safariparken i to dage for 4 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenaktivitet samt slutrengøring.

Om huset

Planteurhuset der ligger i Syd, er bygget i ét plan, mens Planteurhuset der ligger i Nord, er bygget i to plan. Begge boliger har plads til fire gæster og indeholder køkken, spiseplads, stue, badeværelse samt to soveværelser. Boligerne er bygget i 1872 og har en engelsk inspireret byggestil.

Spar tid på madlavningen og køb lækkert økologisk og bæredygtig mad af lokale råvarer med til opholdet. Det er nu også muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder, samt 2 lækre desserter til at afrunde middagen med. Alle bestilte forplejningspakker vil blive leveret til jeres telt på ankomstdagen, og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i teltets køkken, inden servering.

Det er endnu ikke muligt at købe forplejning til sæsonen 2023. De vil blive tilgængelig på et senere tidspunkt og I vil få særskilt mail herom.

Her finder du FAQ for Knuthenborg Camp.

Se kort over camp-områderne her.

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere