Kort &
Billetter

Sæsonmedarbejdere 2022

I Knuthenborg Safaripark søger vi glade, udadvendte og servicemindede medarbejdere til sæson 2022. Om du vil arbejde på deltid eller fuldtid, er faglært eller ufaglært, studerende, senior eller holder sabbatår, så er der gode muligheder for dig hos os. Det vigtigste er, at du er en glad og positiv person, der elsker at være på, være en del af et team og er klar til at gå forrest for at give vores gæster de vildeste og bedste oplevelser.

Læs om vores jobfunktioner, og bliv klogere på, hvad du kan se dig selv i, inden du søger. Der vil løbende blive afholdt samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning ved at trykke på knappen her.

JOBFUNKTIONER

Vagtservice

I Vagtservice leder vi efter gode folk, der kan give gæsterne den vildeste oplevelse ved at sørge for, at sikkerheden er helt i top. Din opgaver bliver bl.a. at stå vagt ved de forskellige dyreanlæg, være med til at holde parken ren og snakke med gæsterne. Så hvis du kan lide at være ude i alt slags vejr, nyder duften af dyr og er god til at snakke med mennesker, så er det dig vi leder efter.

Gæsteservice

’Gæsteservice’ er placeret i Limpopoland i vores safaributik. ’Gæsteservice’ er vores hjerte og center for al booking, salg, telefon, mail, spørgsmål og service til både parkens dagsgæster og vores overnattende camp-gæster. Søg job i ’Gæsteservice’, hvis du vil hjælpe parkens gæster med svar på deres spørgsmål, stå for check in af camp-gæster og alt omkring camp-gæstens ophold.

Indgangsport

Ankomsten til parken foregår via vores indgangsporte, hvor gæster checkes in og køber billetter, hvis de ikke har købt online. Til portene søger vi medarbejdere, der er klar til at byde vores gæster velkommen, give det første gode indtryk og få gæsterne til at føle sig velkommen fra første øjeblik og blive betjent og velinformeret for at få den dejligste dag i parken.

Butikker

Vores 2 butikker sælger merchandise, tøj, bamser samt mad og drikke til at tage med på turen. Butikken er kombineret med ’Gæsteservice’. Som ansat i butikken bliver det din opgave altid at have en flot, fyldt og trimmet butik, prismærket og sørge for god service, salg og betjening.

Spisesteder, cafeer og kiosker

Vores spisesteder, cafeer og kiosker er alle steder, hvor der sælges mad, drikke, kage og is mm. Salget foregår fra disk med udlevering af de bestilte varer. Opgaverne vil være mange, bl.a. klargøring af gæsteområderne og salgsstedet, opfyldning af varer, bestilling, rengøring, salg og ekspedition, afrydning, kasseafstemning, håndtering af madvarer og produktion af mad.

Køkken – produktion og pakning

Vores nye fælleskøkken bliver den centrale enhed, som skal producere, hakke, snitte og tilberede al mad til salgssteder, cafeer, restauranter og camp. Vi har helt nye madkoncepter, både kvalitets fast food og mad lavet fra bunden til bl.a. vores frokostcafe, teltenes måltidskasser og a la carte restaurant. Udover forberedelse og håndtering af madvarer vil der være lageropgaver, opvask, rengøring, pakning af måltidskasser og vareudbringning til telte og salgssteder.

Housekeeping

I vores 7 camps, samlet 64 telte/huse er der check in af forventningsfulde gæster kl. 15.00. Som housekeeper bliver din opgave at rengøre og kvalitetstjekke campens telte og huse, så de er klar til nye ankomster.

Service-team

Service-teamet sørger for at parken og gæsteområderne fremstår rene og pæne. Her søger vi medarbejdere, der vil lave praktisk arbejde, bl.a. vedlige- og renholdelse af grønne områder, viceværtsopgaver, tømning og kørsel af skrald, lager- og oprydningsarbejde, kørsel, rengøring, tage vagter ved forlystelserne mm.