Billetter

Skoletjenesten

Lær med alle sanser

I Knuthenborg Safaripark er det muligt at vælge et færdiglavet undervisningsforløb, som lever op til Fælles mål og kravet om Åben Skole. I er også meget velkomne til at sætte flere forløb sammen eller kontakte os for at høre mere om undervisning til lige netop jeres klasse.

Vi tilbyder forløb til alle grupper – fra børnehavebørn til elever fra grundskolen. Mange af undervisningsforløbene er også tilpasset elever med særlige behov.

Kontakt os for priser, tilmelding mm.
Tlf: 54 78 80 89
Mail: skoletjeneste@knuthenborg.dk

Vi kører gerne ud til jer, hvis det passer jer bedre, eller som en del af undervisningsforløbene.

HUSK at Knuthenborgs skoletjeneste er åben HELE året! Nogle af forløbene er sæsonbestemte.

Mere information

Undervisning: Gratis bustransport for skoler/institutioner i Lolland, Guldborgsund og Vordingborg
Ligger skolen/institutionen i Lolland, Guldborgsund eller Vordingborg kommune, har I mulighed for at søge om gratis transport, når I booker et undervisningsforløb i Knuthenborg Safaripark.Vi er med i Kulturtjenesten, som adminstrerer puljer til transport i forbindelse med undervisning.

Lejrskoler: Gratis togtransport
DSB tilbyder gratis skolerejser til elever og lærere som skal til og fra lejrskoler. For at få fribefordring skal opholdet strække sig over mindst 3 skoledage og inkludere min. 2 overnatninger. Skolerejsen skal bestilles min. 10 uger før afrejsen.

Rabatkort til institutioner og skoler, som rejser med bus
Movia tilbyder forskellige rabatkort til skoler samt både offentlige og private institutioner.

Knuthenborg Safaripark samarbejder med Kulturtjenesten. Kulturtjenesten er en forening hvis formål er aktivt at fremme og udvikle samarbejde mellem dagtilbud, skole og kultur for herigennem at styrke børne- og ungekulturen i de tre kommuner, Lolland, Guldborgsund og Vordingborg.

Formidling
På Kulturtjenestens website og i Kulturtjenestens kataloger kan man finde information om kultur- og undervisningstilbud fra en lang række lokale aktører – heriblandt Knuthenborg Safaripark, samt kulturtilbud der udvikles i kultur- og fritidsforvaltningerne i de tre kommuner.

Vision
Kulturtjenestens tilbud er målrettet aldersgrupper og klassetrin. Kulturtjenestens vision er, at alle børn og unge skal deltage i kulturtilbud af høj kvalitet og at alle kunst- og kulturformer inddrages. Vi ønsker at være med til at skabe læring og oplevelser for børn og unge som styrker både faglige, kulturelle og æstetiske kompetencer hos det enkelte barn/den unge.

Netværk og udvikling
Kulturtjenesten bygget på et stærkt netværk af kulturaktører, lærere og pædagoger, som har til fælles at styrke og udvikle børne- og ungekulturen i Lolland Guldborgsund og Vordingborg kommuner.

Priserne varierer alt efter sæson.

Kontakt os for priser mm.
Tlf: 54 78 80 89
Mail: skoletjenesten@knuthenborg.dk

Priserne varierer alt efter sæson.

Kontakt os for priser mm.
Tlf: 54 78 80 89
Mail: skoletjeneste@knuthenborg.dk