Kort &
Billetter

Smålandshuset

Mærk foråret og kom igen resten af 2024 – helt gratis. Det giver tid til dyr, tid sammen og tid til at rejse tilbage i tiden. Læs mere her.

Forestil jer at vågne op til udsigten over Smålandshavet og lamaer, der går og græsser i horisonten. Det har I mulighed for i vores nyeste og samtidig ældste tilføjelse til Knuthenborg Camp: Vores unikke miniature-renæssanceslot Smålandshuset, der ligger i udkanten af Bandholmmarken! Her bor I med udsigt over de store flokke af lamaer, shetlandsponyer og zebu kvæg. Når I bevæger jer ud af huset, kan I nyde den store, hyggelige have med bord-bænkesæt og bålplads, eller tage en hyggelig cykeltur igennem parken på husets tilknyttede cykler. I skal selv medbringe cykelhjelme.

  • OBS: Du har mulighed for at forlade parken og opleve Bandholm havn, Dodekalitten og andre seværdigheder om aftenen. I skal dog være tilbage i huset senest, når parken låses af. Tidspunkt oplyses i Gæsteservice ved tjek ind. Herefter er der først mulighed for udkørsel kl. 10, dagen efter.

Ønsker du at booke mere end én overnatning, kan du efter valgt ankomst- og afrejsedato i bookingkalenderen trykke på knappen ”tilføj telt”.

Prisen inkluderer adgang til safariparken i to dage for 4 personer, overnatning i Knuthenborg Camp samt slutrengøring. Der er kun adgang til resten af parken om aftenen, via cykelrute på offentlig vej og en tur på ca. 7 km.

Book overnatning

Om huset

Boligen er 57 m2, har plads til fire gæster og indeholder både stue med spiseplads og brændeovn, køkken og badeværelse, samt to værelser og en stor have omgivet af Knuthenborgs gamle træer. Huset er bygget i 1868 og er bygget op som et miniature-renæssanceslot.

Nyd en af vores lækre måltidskasser, mens dyrenes silhouetter anes i solnedgangen. Det er muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder, samt 2 lækre desserter til at afrunde middagen med. Alle bestilte forplejningspakker skal afhentes i Gæsteservice på ankomstdagen og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i teltets køkken, inden servering. Måltidskasserne for 2024 er ikke klar endnu. Booker du ophold til 2024, så får du mail, når de er klar.

Her finder du FAQ for Knuthenborg Camp.

Se kort over camp-områderne her.

 

 

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere