Kort &
Billetter

Smålandshuset

Forestil jer at vågne op til udsigten over Smålandshavet og lamaer, der går og græsser i horisonten. Det har I mulighed for i vores nyeste og samtidig ældste tilføjelse til Knuthenborg Camp: Vores unikke miniature-renæssanceslot Smålandshuset, der ligger i udkanten af Bandholmmarken! Her bor I kun 700 meter fra en lækker, lavvandet sandstrand, hvor morgendukkerten er sikret. I har udsigt over de store flokke af lamaer, shetlandsponyer og zebu kvæg. Når I bevæger jer ud af huset, kan I nyde den store, hyggelige have med bord-bænkesæt, bålplads og hængekøje, eller tage en hyggelig cykeltur igennem parken på husets tilknyttede cykler. OBS. I skal selv medbringe cykelhjelme.

Dagen er fyldt med oplevelser med dyrene, men når parken lukker for dagsgæster, får I en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. Har I mod på mere kan I opleve “en nat på museet” med Europas eneste samling af 300 millioner år gamle fortidsdyr, og verdens bedst bevarede Allosaurus – en 9 meter lang rovdinosaur. Det bliver ikke vildere.

Ønsker du at booke mere en én overnatning, kan du efter valgt ankomst- og afrejsedato i bookingkalenderen trykke på knappen ”tilføj telt”.

Om huset

Boligen er 57 m2, har plads til fire gæster og indeholder både stue med spiseplads og brændeovn, køkken og badeværelse, samt to værelser og en stor have omgivet af Knuthenborgs gamle træer. Huset er bygget i 1868 og er bygget op som et miniature-renæssanceslot.

Spar tid på madlavningen og køb lækkert økologisk og bæredygtig mad af lokale råvarer med til opholdet. Det er nu også muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder, samt 2 lækre desserter til at afrunde middagen med. Alle bestilte forplejningspakker vil blive leveret til jeres telt på ankomstdagen, og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i teltets køkken, inden servering. Se måltidskasserne her.

Her finder du FAQ for Knuthenborg Camp.

Se kort over camp-områderne her.

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere