Billetter

Sommerferierabat

Særlig sommerferierabat bevilget af staten

Der gives rabat på dagsbilletter i Knuthenborg Safaripark efter den politiske aftale om reduktion af entrepriser i zoologiske anlæg i perioden fra og med 27. juni til og med 9. august 2020.

I perioden er der stor interesse for at besøge den lollandske savanne, da mange holder sommerferie. Det betyder, at vi forventer rigtig mange gæster i parken de næste par uger. Så vær opmærksom på, at I må forvente kø både udenfor og inde i parken. Vi har sat ekstra personale på, og gør alt hvad vi kan for at alle får en god oplevelse. Men hav tålmodighed, og nyd parken i det tempo, antallet af gæster tillader.

Anskaffelse og gyldighedsperiode
Rabatten er fratrukket prisen på dagsbilletter i perioden fra og med 27/6 til og med 9/8 2020 på både Knuthenborgs webshop og i entréen til parken, og billetterne kan kun bruges i denne periode. Rabatten gælder alle entrebilletter, der sælges i denne periode. Billetterne med sommerferierabat er kun gyldige i perioden 27. juni til og med 9. august 2020. Da aftalen kun omfatter entrebilletter, kan vi hverken refundere eller give rabat på hverken telte, årskort eller familiekort. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordningen eller rabataftaler. Billetterne med sommerferierabat sættes til salg klokken 10 lørdag den 27/6 online.

Pris
Knuthenborg er først og fremmest et zoologisk anlæg, men da vi også har forlystelser i parken, er alle priser på entre indeholdende en pris for forlystelsesdelen. Denne del er ikke med i den politiske aftale, hvorfor det kun er muligt for os at give 50 % rabat på zoo-delen af vores entrepriser. Det giver en pris på 123,75 kr. for voksne og 78,75 kr. for børn. Disse priser svarer til en rabat på henholdsvis ca. 47 % og 45 % af normalprisen på dagsbilletter.

Tidligere købte billetter
Hvis du besøger Knuthenborg i perioden 27. juni til 9. august 2020, og ønsker at bruge dagsbilletter, du har købt online før 27. juni 2020 klokken 10, kan du få refunderet det mellemliggende beløb i den betalte pris og den særlige sommerpris, som Knuthenborg har i skolernes sommerferie i tråd med regeringens sommerpakke. For at få refunderet beløbet skal du, EFTER ENDT BESØG I PARKEN, videresende alle dine billetter til refusion@knuthenborg.dk. Pengene bliver refunderet direkte til det betalingskort, du har betalt med inden for tre hverdage. DU KAN IKKE FÅ REFUNDERET BILLETTER, FØR EFTER DU HAR BESØGT PARKEN.

Du kan kun få refunderet det mellemliggende beløb på billetter, du har brugt i parken i perioden 27/6-9/8. Du skal altså først videresende dine billetter til refusion@knuthenborg.dk, EFTER DU HAR BESØGT PARKEN, så vi kan se, at billetterne er brugt.