Billetter

De historiske huse

De historiske huse er Knuthenborgs nyeste, og samtidig ældste, tilføjelse til Knuthenborg Camp, som giver jer mulighed for at bo i nogle af parkens majestætiske huse, der er mere end 150 år gamle. I de tre eksklusive boliger, Smålandshuset og Planteurhusene, er der mulighed for at opdage parken fra ellers usete vinkler.

Herunder kan du få overblik over de tre nye overnatningsmuligheder og læse mere om faciliteterne.

Når parken lukker for dagsgæster, får I en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. I kan besøge elefanternes inde-område (i godt vejr, er de ude hele døgnet) og komme helt tæt på de store dyr. Hvis I har lyst til flere vilde oplevelser, kan I gå en tur i Dinosaurskoven i skumringen og se om dinosaurerne vågner – hvis I tør? I har også den store naturlegeplads i Limpopo næsten for jer selv.

Godt træt efter en lang dag, kan du slutte af med hyggelig lejrbålsstemning med bål og snobrød. Ellers kan i opleve “en nat på museet” med Europas eneste samling af 300 millioner år gamle fortidsdyr, og verdens bedst bevarede Allosaurus – en 9 meter lang rovdinosaur. Det bliver ikke vildere.

Klik på de to områder og læs mere.