Kort &
Billetter

Dinosaurskoven

I den smukkeste skov af kæmpe sequoia- og cyprestræer oplever I fortidens kæmper næsten lyslevende – selv øjnene bevæger sig! Vores Dinosaurskov er den vildeste i Europa. Her møder I alle de vilde dinosaurer lige fra den vilde T. rex og til verdens største dinosaur – en hele 47 meter langhals.

I Dinosaurskovens camp-område bliver I klogere på historien om livet på Jorden, dinosaurernes udvikling og deres efterkommere, samt palæontologernes arbejde med udgravninger og identifikation af fossile fund. Børn og barnlige sjæle kan hugge fossiler ud af 60 millioner år gamle kalkblokke fra Faxe Kalkbrud. Kig også ind i vores butik, Pangea, hvor vi sælger alt lige fra dinosaurbamser til ægte dinosaurfossiler! Fra området er der adgang til anlægget med emuer og kænguruer, som begge har relevans for dinosaurernes historie.

Du kan også besøge Evolutionsmuseet. Her kommer du med på en tidsrejse fra permtiden og ind i dinosaurernes æra. Oplev Europas mest komplette udstilling af permdyr og kulminationen: den frygtindgydende Big Joe.

Læs og lær mere om alle vores dinosaurer og se billeder af oplevelsen herunder.