Kort &
Billetter

Knuthenborg After Dark

Efterår i Knuthenborg

OBS. For dagsgæster og kortholdere kan dette kun opleves hver lørdag fra d. 16. september til d. 7. oktober samt i uge 42.

I efteråret bliver Knuthenborg endnu mere (u)hyggelig.

Vi holder nemlig åbent for Knuthenborg After Dark allerede fra september. Se datoerne under praktisk information. Når mørket sænker sig, får du en magisk oplevelse, hvor du bl.a. kan opleve Danmarks i forvejen mest fantastiske Dinosaurskov. I dagtimerne er dinosaurerne ekstremt livagtige med lyde og bevægelser, men fra september vil du igen i år kunne opleve dem indhyllet i røg, lyst op med forskellige farver lys. Dette gør oplevelsen endnu vildere.

Vi startede sidste år, men i år udvides mulighederne for en endnu vildere oplevelse. Du vil bl.a. kunne opleve Ulveskoven oplyst med lys, mens ulvene aktiveres og formidlerne fortæller om det imponerende dyr. Du vil også kunne se Evolutionsmuseet i et nyt lys, når omgivelserne lyses op og fortæller fortidens historie. Sidst men ikke mindst, vil der være formidling og ”natlys” hos de fire pensionerede cirkuselefanter. Oplev stemningen i videoen nederst på siden.

Vi holder åbent til kl. 21, så du kan nå det hele og hygge dig med lidt mad og drikkevarer udvalgte steder. Se mulighederne under praktisk information. En stor del af parken lukker kl. 18, men ovenstående steder vil være tilgængelige hele aftenen. Der vil være parkering på elefantmarken ved ulvene eller ved Dinosaurskoven. Gåafstanden fra Dinosaurskoven til Evolutionsmuseet er på ca. 10 min.

Dinosaurskoven opleves mest intenst, når det er mørkest. I september fra kl. 20 og i oktober fra kl. 19.30. Du bestemmer selv, hvor (u)hyggeligt det skal være.

Udkørsel efter kl. 18 skal ske fra Østporten, som er placeret ved Ulveskoven.

Praktisk information

Som overnattende campgæst, er du velkommen til at besøge Dinosaurskoven i røg og lys i perioden fra d. 12. september – 21. oktober. Desuden vil lyset hos elefanterne være speciel natbelysning.

For dagsgæster, kortholdere og campgæster holder vi åbent til kl. 21 alle lørdage fra d. 16. september til d. 7. oktober.

I efterårsferien, fra lørdag d. 14. oktober til lørdag d. 21. oktober, holder vi åbent til kl. 21 hver dag. Vi lukker kl. 17 søndag d. 22. oktober.

Alle lørdage fra d. 16. september til d. 7 oktober og i efterårsferien, vil både Congo Splash og Kampala Express kører hele dagen frem til kl. 17.

Indkørsel skal ske senest kl. 18.

Fra kl. 18 – 21 har følgende steder åbnet: Dinosaurskoven, Elefantstalden, Evolutionsmuseet og Ulvehytten. Ved Dinosaurskoven er der mulighed for at købe lidt let mad.

OBS! Når mørket falder på, så er der mørkt i parken. Der vil lyssætning på de strækninger, hvor man skal gå, så træerne lyses op og man kan se næste punkt. Det vil være en god idé at have ladet telefonen op eller medbringe en lommelygte, så man kan bruge lyset til at orientere sig endnu bedre.

Fire vilde oplevelser

OBS. Vær opmærksom på at det for dagsgæster og kortholdere kun er muligt at opleve dette, d. 16. september til d. 7. oktober samt i efterårsferien og at indkørsel til parken skal ske senest kl. 18. Derudover skal du være opmærksom på at campgæster kun kan opleve formidling ved elefantstalden og Ulvehytten de fire lørdage samt i efterårsferien.

Den smukke gamle Skovridergård lyses op og gårdhaven bliver levende, når de farvede lamper kaster et nyt skær over området. Her kan I besøge fortidens giganter, når I besøger Black Box’s udstillede dinosaurer.

Du kan opleve Dinosaurskoven indhyllet i røg og lys fra kl. 18 – 21. Der er mulighed for varme og kolde drikke i butikken Pangea. Den hyggelige stemning spreder sig til forpladsen fra de fire oplyste telte. Der er mulighed for sandwich, is og diverse drikkevarer.

I Evolutionsmuseet vil der kl. 18 være guidet tur gennem museet med en af vores dygtige formidlere.

Der vil foregå formidling hos elefanterne ca. kl. 18.45. Oplev elefanterne i en helt speciel atmosfære, når de store dyr, med en dæmpet natbelysning, stille finder roen i deres kæmpe staldområde. OBS. Vær opmærksom på at elefanterne selv vælger om de er i stalden eller ej.

I Ulvehytten vil der være ulvefodring og formidling ca. kl. 20.15, når ulvene fodres i skæret af hvidt lys, så du kommer helt tæt på dem fra det store vindue i Ulvehytten.