Kort &
Billetter

Magisk efterår

(U)hyggen spreder sig i Knuthenborg

I efteråret bliver Dinosaurskoven endnu mere (u)hyggelig og magisk. Når mørket sænker sig får du en helt ny og magisk oplevelse af Danmarks i forvejen mest fantastiske Dinosaurskov, når dinosaurerne vækkes til live. I dagtimerne er de ekstremt livagtige med lyde og bevægelser. I den kommende tid vil de derudover være indhyllet i røg og lyst op med forskellige farver lys, der gør oplevelsen endnu vildere.

Som overnattende camp-gæst, er du velkommen til at besøge Dinosaurskoven om aftenen indtil d. 22. oktober. I efterårsferien (15/10 – 22/10) holder vi åbent fra kl. 10 – 20, hvor alle vil kunne få denne unikke oplevelse fra kl. 18 – 20. Indgang i parken senest 17.00.

Skulle du tænke over energiforbruget, så bare rolig. Der er tænkt på de mest energifokuserede løsninger med brug af LED-pærer, til at skabe en fed stemning af efterår og (u)hygge i Dinosaurskoven. Energiforbruget pr. aften med lys og røg, svarer ca. til tre familiers døgnforbrug.

Efterår i Knuthenborg

I Knuthenborg lever dyrene ude i naturen og på deres naturlige præmisser i store områder, da vi har dyrevelfærden i fokus. Når du besøger parken, har du mulighed for at komme meget tæt på dyrene, uanset om du kører i bil eller går rundt i de forskellige områder.

I uge 42 kan du nu komme endnu tættere på dyrene, da vi igen har indført fodringstider og rundvisninger, på udvalgte dage og steder. Her vil du få viden og oplevelser, der er en oplevelse vildere, samtidig med at du møder vores dygtige personale.

Du finder aktiviteter og fodringstiderne her.

Kom i god tid, til de enkelte steder, så du får alle historierne med.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til efterår i Knuthenborg!