Kort &
Billetter

Elefantastisk efterårsferie

Efterårsferien står i elefanternes tegn, når Knuthenborg Safaripark holder Elefantastisk Efterårsferie i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse i uge 42 (10.-18. oktober 2020).

Opdag elefanternes imponerende hjem

14.30-17.30: Gå i elefanternes fodspor

Gå på opdagelse på Elefantsletten, og oplev livet som pensioneret cirkuselefant i Europas største elefantanlæg, når vi helt eksklusivt udvider Knuthenborg Safaripark med de 14 hektar elefantparadis. Elefanterne lukkes nemlig ind i deres stald kl. 14 for at holde varmen i efterårsvejret. Derfor udvider vi parken, så I alle kan få den vilde oplevelse af at være elefant for en dag på den enorme slette. Indgangen til Elefantsletten er over for Dinosaurskovens parkeringsplads.

14.00-17.30: Oplev elefantstalden

Kom på besøg i elefanternes imponerende indendørs hjem, når vi åbner dørene til elefanternes stald. Af hensyn til COVID-19 kan vi kun lukke 25 personer ind ad gangen. For at sikre sig adgang kræves der en donation til arbejdselefanter i Myanmar samt tilmelding, som sker via Dyrenes Beskyttelses hjemmeside her. Indgangen til elefantstalden er over for Dinosaurskovens parkeringsplads.

Hele dagen: Elefantens livretter

Området foran Flintehuset omdannes til en bæredygtig Food Court med elefantens livretter. Besøg vores tipitelt med lækre sager, der får stødtænderne til at løbe i vand. Her vil være alt fra snobrødsbagning til elefantsnørrebåndskonkurrencer, græskarsuppe, fyldt snabel, træstammer, vores egen elefantøl, snabelvand og hjemmelavede chokofanter.

Husk også at kigge forbi til timevis af sjov på landets største naturlegeplads i Limpopoland, besøg verdens største landlevende dyr i Dinosaurskoven og hils på de 1.000 vilde dyr, der bor i Knuthenborg Safaripark.

Vi sørger selvfølgelig for, at alle corona-restriktioner bliver overholdt i hele parken. Vi har god plads, så I kan holde afstand til hinanden. Der er spritstandere i hele parken, og der er krav om mundbind på Abebussen, ved vores indendørs spiseområde Mombasa og ved besøg i elefantstalden. Vi anbefaler, at I selv medbringer mundbind, men hvis ikke I har mulighed for det, udleverer vi mundbind ved de påkrævede områder.

Vi ses til en elefantastisk efterårsferie!