Billetter

Køb billetter og årskort

Sommerbilletter

Gælder KUN for besøg i parken fra 27. juni til og med 9. august 2020.
DKK 235,00 DKK 123,75
DKK 145,00 DKK 78,75
I alt
DKK 0

Der gives rabat på dagsbilletter i Knuthenborg Safaripark efter den politiske aftale om reduktion af entrepriser i zoologiske anlæg i perioden fra og med 27. juni til og med 9. august 2020. De skal bruges i denne periode og kan ikke refunderes efterfølgende.

Anskaffelse og gyldighedsperiode

Rabatten er fratrukket prisen på dagsbilletter i perioden fra og med 27/6 til og med 9/8 2020 på både Knuthenborgs webshop og i entréen til parken, og billetterne kan kun bruges i denne periode. Rabatten gælder alle entrebilletter, der sælges i denne periode. Billetterne med sommerferierabat er kun gyldige i perioden 27. juni til og med 9. august 2020 og refunderes ikke efterfølgende. Da aftalen kun omfatter entrebilletter, kan vi hverken refundere eller give rabat på hverken telte, årskort eller familiekort. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordningen eller rabataftaler. Billetterne med sommerferierabat sættes til salg klokken 10 lørdag den 27/6 online.

Pris

Knuthenborg er først og fremmest et zoologisk anlæg, men da vi også har forlystelser i parken, er alle priser på entre indeholdende en pris for forlystelsesdelen. Denne del er ikke med i den politiske aftale, hvorfor det kun er muligt for os at give 50 % rabat på zoo-delen af vores entrepriser. Det giver en pris på 123,75 kr. for voksne og 78,75 kr. for børn. Disse priser svarer til en rabat på henholdsvis ca. 47 % og 45 % af normalprisen på dagsbilletter.

 

Læs mere her

Årskort

Betaler sig ved 2. besøg
DKK 460,00
DKK 260,00
I alt
DKK 0

Årskortet betaler sig allerede ved 2. besøg!

Årskortet gælder i 12 måneder fra købet – men i Knuthenborg Safaripark kun på åbningsdage mellem april og oktober. Kortet gælder ikke ved eventuel vinteråben i safariparken november til februar.

Med et årskort til Knuthenborg Safaripark får du mange fordele og gode rabatter:

 • Gratis adgang til Knuthenborg Safaripark
 • Kan bruges flere gange pr. dag
 • Gyldigt 365 dage fra udstedelsesdatoen (med undtagelse af en eventuel vintersæson)
 • 10% rabat på mad, drikkevarer, is, slik, souvenirs mv. i Knuthenborg Safaripark
 • 10-15% rabat på entré til attraktioner, der er medlemmer af DAZA ​
 • 50% rabat på entré til Den Blå Planet
 • ​50% rabat på entré til Universe
 • 50% rabat på entré til Bonbon Land
 • 50% rabat på entré til Sommerland Sjælland
 • 50% rabat på entré til Randers Regnskov
 • 50% rabat på entré til Egeskov Slot
 • 25% rabat på entré til Ree Park

Årskortfordele hos vores samarbejdspartnere kræver forevisning af plastkortet. Fordelene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for ændringer i rabataftaler og vilkår.

Adgang til Knuthenborg Safaripark med det samme!

Du vil modtage en mail med kvittering og billet indenfor ca. 10 minutter. Billetten giver dig fuld adgang til safariparken på lige fod med plastkortet. Du modtager så selve plastkortet ca. 14 hverdage efter bestilling.