Billetter

Kort og billetter

Dagsbilletter

Spar op til 34 % ved at købe online
kr. 179,00kr. 249,00
kr. 109,00kr. 165,00

Børn under 3 år er gratis.

Der er gratis adgang for ledsagere, ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.

Sæsonkort

Gælder for sæson 2022
kr. 479,00
kr. 279,00
I alt
DKK 0
Har du brug for hjælp til at opgradere din dagsbillet til et sæsonkort? Tryk her.

Fordele ved sæsonkort

Sæsonkortet er gyldigt i én sæson og kun i safariparkens ordinære sæson mellem april og oktober. Kortet kan ikke benyttes uden for parkens ordinære sæson.

Med et sæsonkort til Knuthenborg Safaripark får du mange fordele og gode rabatter:

  • Gratis entré til Knuthenborg Safaripark i normal åbningstid
  • Kan bruges flere gange pr. dag
  • 10% rabat på mad, drikkevarer, is, slik, souvenirs mv. i Knuthenborg Safaripark
  • 10-15% rabat på entré til attraktioner, der er medlemmer af DAZA ​

Fordelene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for ændringer i rabataftaler og vilkår.

OBS: Sæsonkort kan ikke benyttes til adgang til safariparken i forbindelse med ophold i Knuthenborg Camp safaritelte. Du får altså ikke rabat på entreprisen i forbindelse med ophold i Knuthenborg Camp safaritelte, selvom du har Sæsonkort.

OBS: Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret på Sæsonkort eller Familiekort, skal du meddele det til os inden 14 dage fra bestilling heraf. Hvis du har valgt et fysisk Sæson- eller Familiekort, skal du straks sende det retur til os når det modtages, hvis du har gjort brug af din fortrydelsesret. Vi refunderer ikke leveringsomkostninger eller omkostninger, som vi har haft til selve udarbejdelsen af dit Sæsonkort eller Familiekort. Hvis du tager dit Sæsonkort eller Familiekort i brug inden for 14 dage fra bestillingen, skal du samtykke til at give bortkald på din fortrydelsesret.

Adgang til Knuthenborg Safaripark med det samme!

Hvis du vælger at købe et digitalt sæsonkort, vil du modtage en mail inden for ca. 10 minutter. Det digitale sæsonkort giver dig entré til safariparken med det samme.

Hvis du vælger at tilkøbe et fysisk sæsonkort, vil du modtage en mail med kvittering og et midlertidigt sæsonkort inden for ca. 10 minutter. Det midlertidige sæsonkort giver dig entré til safariparken på lige fod med plastkortet. Du modtager selve plastkortet ca. 14 hverdage efter bestilling.

Sæsonkortet er det, vi tildligere kaldte årskort.