Billetter

Limpopoland

Vildt sjov for alle

Limpopoland er det kæmpe store forlystelsesparadis midt i Nordeuropas største safaripark! Her er aktiviteter og forlystelser til timevis af sjov – og så er alle aktiviteter gratis, når entréen først er betalt. Limpopoland rummer desuden café, spisesteder og Informationen. Læs mere om Limpopolands aktiviteter her – og glæd dig!

Kampala Express

Danmarks fedeste familierutsjebane. Børn helt ned til 100 cm. må køre med i Kampala Express, hvis de er ifølge med en voksen, og køre alene hvis de er mindst 125cm. Åbningtider på forlystelserne varierer. Find informationer ved forlystelserne på dagen.

Congo Splash

Congo Splash er Europas stejleste vandrutsjebane. Børn ned til 120 cm må prøve Congo Splash, hvis de er ifølge med en voksen, og køre alene hvis de er mindst 140cm. På grund af vedligeholdelse kører Congo Splash ikke frem til d. 3. september.

Kilimanjaro

8 meter høj og dampende. På Kilimanjaros ydre finder man være klatrevægge. Og rundt omkring vulkanen finder man gyngende grunde, trampoliner og gummikugler. Alt sammen foregår på et sikkert underlag, så børnene kan give den gas.

Sahara

Der er ikke noget som sætter bedre gang i børns leg end sand og vand! - og hos os er der virkelig plads til de vildeste sandkager!

Vandlegeplads

Vandlegepladsen i Limpopoland er vildt sjov - og for børn i alle andre + modige voksne! Der er ingen druknefare på vandlegepladsen - alt vand kommer fra oven og løber af underlaget.

Naturlegeplads

Naturlegepladsen i Limpopoland er Danmarks største. Her kan I let få mange timer til at gå og her kan I med garanti få rørt kroppen! Hoppepude, vand- og sandleg, tømmerflåder, klatretårne, rutsjebaner, svævebane, labyrint, balanceleg, livagtige trædyr, gynger, legehuse og drabelige hængebroer finder I alt sammen her.

Lækker mad til alle

Vi tilbyder alt fra lækre burgere i Kisumo Burger, sprøde pizzaer i Nakuru til lækker lokal gourmetmad i Flintehuset. Det er også tilladt at medbringe egen mad og nyde i parken.

Læs mere