Kort &
Billetter

Limpopoland

Vildt sjov for alle

Limpopoland er det kæmpe store forlystelsesparadis midt i Nordeuropas største safaripark! Her er aktiviteter og forlystelser til timevis af sjov – og så er alle aktiviteter gratis, når entréen først er betalt. Limpopoland rummer desuden café, spisesteder og Informationen. Læs mere om Limpopolands aktiviteter her – og glæd jer!

Kampala forlystelse i Limpopoland

Kampala Express

Danmarks fedeste familierutsjebane. Børn helt ned til 100 cm. må køre med i Kampala Express, hvis de er ifølge med en voksen, og køre alene hvis de er mindst 125 cm. Kampala Express kører i rotation med Congo Splash i tidsrummet 12-16.

Congo Splash

Congo Splash er Europas stejleste vandrutsjebane. Børn ned til 120 cm må prøve Congo Splash, hvis de er ifølge med en voksen, og køre alene hvis de er mindst 140 cm. Congo Splash kører i rotation med Kampala Express i tidsrummet 12-16.

Legeplads i Limpopoland

Kilimanjaro

På Kilimanjaros finder man være klatrevægge, gyngende grunde, trampoliner og gummikugler. Alt sammen foregår på et sikkert underlag, så børnene kan give den gas.

Barn leger med sand i Limpopoland i Knuthenborg Safaripark

Sahara

Der er ikke noget som sætter bedre gang i børns leg og fantasi, end sand og vand! I Limpopoland er der virkelig plads til de vildeste sandkager!

to børn der leger i vandland ved Limpopoland i Knuthenborg Safaripark

Vandlegeplads

Vandlegepladsen i Limpopoland er vildt sjov - og for børn i alle aldre! Der er ingen druknefare på vandlegepladsen - alt vand kommer fra oven og løber af underlaget.

Børn leger ved Limpopoland

Naturlegeplads

Naturlegepladsen i Limpopoland er Danmarks største. Her kan I let få mange timer til at gå og her kan I med garanti få rørt kroppen! Der er noget til alle sammen.

Lækker mad til alle

Vi tilbyder alt fra lækre burgere og sprøde pizzaer i Mombasa til lækker lokal mad i Flintehuset. Det er også tilladt at medbringe egen mad og nyde i parken.

Læs mere