Billetter

Lad madpakken blive hjemme

Lad madpakken blive hjemme – vi har lækker mad til enhver smag

I Knuthenborg Safaripark er der stor fokus på bæredygtighed – også for vores spisesteder i form af lokale og hjemmedyrkede råvarer og økologiske muligheder. Vi bruger genanvendelige kopper, har vegetariske og veganske valgmuligheder mv.

Der er noget for enhver smag; om det er et velsmagende stjerneskud eller en Knuthenborg-pølse lavet på lokale bæredygtige råvarer, eller vores nye surdejspizzaer og saftige burgere.

Maden kan nydes udendørs, under vores halvtage eller indendørs ved serveringsstederne – med god afstand til de øvrige gæster.

Hvis I ønsker maden som take away, bestiller og afhenter I blot ved spisestederne, så pakker vi den lækkert og bekvemt, så den er lige til transportere til jeres udvalgte picnic-spot!

Vi har sørget for at opsætte ekstra bord bænkesæt med god afstand – så I kan nyde maden ude i parken i vores naturskønne omgivelser, hvis I ønsker det.

Læs mere ved at trykke på en af valgmulighederne nedenfor.

Velbekomme – vi glæder os til at se jer!

Åbningstider: Mombasa og Flintehuset har åbent alle dage – se hvornår her. Rundt omkring i parken finder I også kiosker og caféer med forfriskninger, der har varierende åbningtider.

Overnat i Knuthenborg Camp

Få den komplette Knuthenborg-oplevelse og overnat i vores lækre Camp.

BOOK NU