Billetter

Spis i Knuthenborg

I Knuthenborg Safaripark er der stor fokus på bæredygtighed – også for vores spisesteder. Vi bruger derfor genanvendelige kopper, har vegetariske valgmuligheder mv.

Nakuru

Nakuru er et hyggeligt spisested. Her får du lækre, sprøde pizzaer og gode salater.

Kisumo Burgers

Når du tager en bid af Knuthenborgs burgere, vil du smage lækre burgere med grillet oksebøf og bacon, sprød paneret kyllingecuvette eller saftig pulled pork. Vi har naturligvis også en børneburger.

Churros

I Limpopoland finder du Churros-huset lige ved siden af vandlegepladsen. Hvad skal dine churros toppes med: Softice, syltetøj, chokolade, eller noget helt fjerde?

Caféen

I Caféen kan du slappe af i solen og nyde en kop kaffe. Det handler om kvalitetstid ligesom i resten af Knuthenborg Safaripark. Her er der bare mere af den, hvis du er forælder vel at mærke, for Cafeen ligger lige ud til Danmarks største naturlegeplads!

Café Flintehuset

I det nyrenoverede Flintehus finder du nu Lollands bedste udsigt. Her kan du spise en lækker lokal frokost med udsigt til Skandinaviens største savanne.

Overnat i Knuthenborg Camp

Få den komplette Knuthenborg oplevelse og overnat i vores lækre Camp.

BOOK NU

Events og arrangementer

Vi arrangerer alt fra firmaevents, konferencer, konfirmationer, gruppeoplevelser og rundvisninger og oplevelser for skoleklasser.

Kontakt os på 54 78 80 89