Billetter

Flintehuset og Orangeriet

NYHED: Aftenrestaurant med udsigt til dyrene

Det nye orangeri, er en udvidelse af Flintehuset – parkens bæredygtige spisested med udsigt til dyrene. Det betyder, at vi nu tilbyder indendørs servering til frokost med den fantastiske udsigt og – særligt for Knuthenborg Camps gæster – også til aften, hvor roen og dyrene helt unikt kan nydes efter parkens lukketid.

I Flintehuset og Orangeriet tror vi på, at det simple og ærlige er fundamentet for et dejligt og smagfuldt måltid. Vi serverer mad af bæredygtige og lokale råvarer produceret med det gode håndværk i fokus.

På aftenkortet finder I en lækker menu, der er inspireret af afrikanske og eksotiske retter, og samtidig med afsæt i lokale og bæredygtige råvarer fra Lolland.

Aftenserveringen i Flintehusets orangeri er åben fra kl. 17.30, hvor Knuthenborg Camps gæster kan få serveret en dejlig middag eller en forfriskende drink. Se ledighed under knappen ‘Bestil bord’.

Inden for parkens almindelige åbningstid fungerer Orangeriet som indendørs serveringssted i forlængelse af Flintehuset.

Spis bæredygtigt på Skandinaviens største savanne

Sæt jer til bords på terrassen med udsigt til dyrene, mens I nyder et lækkert, bæredygtigt måltid af sæsonens gode lokale råvarer ved det helt unikke Flintehus. Omdrejningspunktet er bæredygtighed og en oplevelse helt tæt på dyrene og naturen. Gæsterne og dyrene er kun adskilt af en dyb grav – intet hegn. Så vær beredt! Dyrene kan stikke hovedet helt ind og hilse på.

Flintehuset har åbent alle ugens dage. Vi serverer altid et udvalg af smørrebrød og salater samt lækker kaffe og kage. Til maden kan I nyde en dejlig kold øl fra Krenkrerup Bryggeri med specialdesignet Knuthenborg-etiket.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en oplevelse vildere!