Billetter

Camp Masai Mara og Camp Etosha

Når I sidder på verandaen to meter over jorden, kan I – i øjenhøjde – følge livet blandt alle de vilde dyr på Savannen. Måske kigger de nysgerrige giraffer forbi under aftensmaden, eller hvad med et besøg af imponerende næsehorn, de særlige gnuer, smukke elandantiloper eller de hurtige sabelantiloper? I Camp Etosha og i Camp Masai Mara får I den ultimative safarioplevelse, når I lægger jer til at sove i Knuthenborg og vågner op midt i Afrika.

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Om teltet

I luksus-safariteltene er der plads til seks gæster, og teltene indeholder både køkken og badeværelse, samt en stor veranda i øjenhøjde med dyrene. Spar tid på madlavningen og køb lækkert hjemmelavet og bæredygtig mad af lokale råvarer med til opholdet. Der tilbydes både grill-måltidskasser og morgen-måltidskasser. Måltidkasserne er endnu ikke tilgængelige for booking i sæson 2022.

Prisen inkluderer adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse samt slutrengøring.

Se kort over camp-områderne her.