Kort &
Billetter

Camp Masai Mara

flok giraffer spiser foran terrassen ved telt Camp Masai Mara i Knuthenborg

Er du klar til en uforglemmelig oplevelse?

Mærk foråret og kom igen resten af 2024 – helt gratis. Det giver tid til dyr, tid sammen og tid til at rejse tilbage i tiden. Læs mere her.

Når I sidder på verandaen to meter over jorden, kan I – i øjenhøjde – følge livet blandt alle de vilde dyr på Savannen. Måske kigger de nysgerrige giraffer forbi under aftensmaden, eller hvad med et besøg af imponerende næsehorn, de særlige gnuer, smukke elandantiloper eller de hurtige sabelantiloper? I Camp Masai Mara får I den ultimative safarioplevelse, når I lægger jer til at sove i Knuthenborg og vågner op midt i Afrika.

Når parken lukker for dagsgæster, har I parken for jer selv og I får en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. Kom helt tæt på de gode historier, når aftenværterne besøger jeres camp-område og fortæller om de dyr, I bor tæt på. Eller gå på opdagelse i naturen – helt på egen hånd og besøg Elefantstalden, Evolutionsmuseet og Dinosaurskoven. Det bliver ikke vildere.

Morgenen på Savannen starter med at gnuerne, Eland antiloperne og girafferne fodres.

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Prisen inkluderer adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse samt slutrengøring.

Ønsker du at booke mere end én overnatning, kan du efter valgt ankomst- og afrejsedato i bookingkalenderen trykke på knappen ”tilføj telt”.

Om teltet

Nyd en af vores lækre måltidskasser, mens dyrenes silhouetter anes i solnedgangen. Det er muligt at tilkøbe børnevenlige muligheder, samt 2 lækre desserter til at afrunde middagen med. Alle bestilte forplejningspakker skal afhentes i Gæsteservice på ankomstdagen og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i teltets køkken, inden servering. I kan læse meget mere om de lækre måltidskasser her: Måltidskasser 2024

Her finder du FAQ for Knuthenborg Camp.

Se kort over camp-områderne her.

 

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere