Kort &
Billetter

Camp Ruaha

En elefant i aftensolen ved Camp Ruaha

Er du klar til en uforglemmelig oplevelse?

Mærk foråret og kom igen resten af 2024 – helt gratis. Det giver tid til dyr, tid sammen og tid til at rejse tilbage i tiden. Læs mere her.

Forestil jer at vågne op til lyden af snabeltrut og høje plaskelyde fra mudderbadende elefanter og synet af den store, stribede zebraflok.

I Camp Ruaha overnatter I i et telt med sovepladser til 6 personer fordelt på tre rum. Her er god plads til fx to voksne par eller bedsteforældre med både børn og børnebørn.

De fire pensionerede cirkuselefanter kan i sommerhalvåret selv bestemme, om de vil være inde i elefantstalden eller ude i anlægget. Du kan besøge elefantstalden både morgen, hele dagen og om aftenen, hvor der også er formidling. I maj-september vil de veksle meget imellem stald og anlægget, mens de i marts, april og oktober i højere grad vil være i stalden.

Når parken lukker for dagsgæster, har I parken for jer selv, og I får en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. Kom helt tæt på de gode historier, når aftenværterne besøger jeres camp-område og fortæller om de dyr, I bor tæt på. Eller gå på opdagelse i naturen – helt på egen hånd og besøg Elefantstalden, Evolutionsmuseet og Dinosaurskoven. Det bliver ikke vildere.

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Alle priser inkluderer adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse, el, vand og slutrengøring.

Ønsker du at booke mere end én overnatning, kan du efter valgt ankomst- og afrejsedato i bookingkalenderen trykke på knappen ”tilføj telt”.

Om teltet

Nyd en af vores lækre måltidskasser, mens dyrenes silhouetter anes i solnedgangen. Det er muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder, samt 2 lækre desserter til at afrunde middagen med. Alle bestilte forplejningspakker skal afhentes i Gæsteservice på ankomstdagen og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i teltets køkken, inden servering. I kan læse meget mere om de lækre måltidskasser her: Måltidskasser 2024

Her finder du FAQ for Knuthenborg Camp.

Se kort over camp-områderne her.

 

Familie spiser morgenmad med udsigt til dyrene

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere