Kort &
Billetter

Camp Ruaha

En elefant i aftensolen ved Camp Ruaha

Er du klar til en uforglemmelig oplevelse?

Mærk foråret og kom igen resten af 2024 – helt gratis. Det giver tid til dyr, tid sammen og tid til at rejse tilbage i tiden. Læs mere her.

Forestil jer at vågne op til lyden af snabeltrut og høje plaskelyde fra mudderbadende elefanter og synet af den store, stribede zebraflok.

I Camp Ruaha overnatter I i et telt med sovepladser til 6 personer fordelt på tre rum. Her er god plads til fx to voksne par eller bedsteforældre med både børn og børnebørn.

De fire pensionerede cirkuselefanter kan i sommerhalvåret selv bestemme, om de vil være inde i elefantstalden eller ude i anlægget. Du kan besøge elefantstalden både morgen, hele dagen og om aftenen, hvor der også er formidling. I maj-september vil de veksle meget imellem stald og anlægget, mens de i marts, april og oktober i højere grad vil være i stalden.

Når parken lukker for dagsgæster, har I parken for jer selv og I får en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. Kom helt tæt på de gode historier, når aftenværterne besøger jeres camp-område og fortæller om de dyr I bor tæt på. Eller gå på opdagelse i naturen – helt på egen hånd og besøg elefantstalden, Evolutionsmuseet og Dinosaurskoven. Det bliver ikke vildere.

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Alle priser inkluderer adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse, el, vand og slutrengøring.

Ønsker du at booke mere en én overnatning, kan du efter valgt ankomst- og afrejsedato i bookingkalenderen trykke på knappen ”tilføj telt”.

Om hytterne

Nyd en af vores lækre måltidskasser, mens dyrenes silhouetter anes i solnedgangen. Det er muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder, samt 2 lækre desserter til at afrunde middagen med. Alle bestilte forplejningspakker vil blive leveret til jeres telt på ankomstdagen, og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i teltets køkken, inden servering. Måltidskaserne for 2024 er ikke klar endnu. Booker du ophold til 2024, så får du mail, når de er klar.

Her finder du FAQ for Knuthenborg Camp.

Se kort over camp-områderne her.

 

Familie spiser morgenmad med udsigt til dyrene

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere