Kort &
Billetter

Camp Samburu

Abe der sidder på træ ved Glamping telt i Camp Samburu

I Camp Samburu er der garanti for liv og glade dage. Her overnatter I med udsigt over de mere end 50 populære bavianer, der tumler rundt og leger dagen lang. Abekattestreger er der nok af, til glæde for både børn og voksne, så her får I helt sikkert smil på læberne, og gode historier med hjem. De nysgerrige aber med deres små unger på ryggen kommer helt tæt på og hilser på deres nye naboer i teltene. Skal det være jer?

Når parken lukker for dagsgæster, har I parken for jer selv og I får en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. Stil dine spørgsmål, når aftenværten fortæller lidt om dyrene ved Jeres Camp eller besøg elefantstalden, Evolutionsmuseet og Dinosaurskoven. Det bliver ikke vildere.

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Prisen inkluderer adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse samt slutrengøring.

Ønsker du at booke mere en én overnatning, kan du efter valgt ankomst- og afrejsedato i bookingkalenderen trykke på knappen ”tilføj telt”.

Om teltet

I luksus-safariteltene er der plads til seks gæster, og teltene indeholder både køkken og badeværelse, samt en stor veranda i øjenhøjde med dyrene. Spar tid på madlavningen og køb lækkert økologisk og bæredygtig mad af lokale råvarer med til opholdet. Det er nu også muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder, samt 2 lækre desserter til at afrunde middagen med. Alle bestilte forplejningspakker vil blive leveret til jeres telt på ankomstdagen, og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i teltets køkken, inden servering. Se måltidskasserne her.

Her finder du FAQ for Knuthenborg Camp.

Se kort over camp-områderne her.

Overnat i naturen med udsigt over elefantsletten

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere