Billetter

Camp Samburu

I Camp Samburu er der garanti for liv og glade dage. Her overnatter I med udsigt over de mere end 70 populære bavianer, der tumler rundt og leger dagen lang. Abekattestreger er der nok af, til glæde for både børn og voksne, så her får I helt sikkert smil på læberne, og gode historier med hjem. De nysgerrige aber med deres små unger på ryggen kommer helt tæt på og hilser på deres nye naboer i teltene. Skal det være jer?

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Om teltet

I luksus-safariteltene er der plads til seks gæster, og teltene indeholder både køkken og badeværelse, samt en stor veranda i øjenhøjde med dyrene. Spar tid på madlavningen og køb lækkert hjemmelavet og bæredygtig mad af lokale råvarer med til opholdet. Der tilbydes både grill-måltidskasser og morgen-måltidskasser. Måltidkasserne er endnu ikke tilgængelige for booking i sæson 2022.

Prisen inkluderer adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse samt slutrengøring.

Se kort over camp-områderne her.