Billetter

Camp Samburu

Abe der sidder på træ ved Glamping telt i Camp Samburu

I Camp Samburu er der garanti for liv og glade dage. Her overnatter I med udsigt over de mere end 70 populære bavianer, der tumler rundt og leger dagen lang. Abekattestreger er der nok af, til glæde for både børn og voksne, så her får I helt sikkert smil på læberne, og gode historier med hjem. De nysgerrige aber med deres små unger på ryggen kommer helt tæt på og hilser på deres nye naboer i teltene. Skal det være jer?

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Om teltet

Prisen inkluderer adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse samt slutrengøring.

I luksus-safariteltene er der plads til seks gæster, og teltene indeholder både køkken og badeværelse, samt en stor veranda i øjenhøjde med dyrene. Spar tid på madlavningen og køb lækkert økologisk og bæredygtig mad af lokale råvarer med til opholdet. Det er nu også muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder, samt 2 lækre desserter til at afrunde middagen med.

Alle bestilte forplejningspakker vil blive leveret til jeres telt på ankomstdagen, og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i teltets køkken, inden servering. Læs mere her: Måltidskasser 2022.

Se kort over camp-områderne her.