Kort &
Billetter

Camp Samburu

Abe der sidder på træ ved Glamping telt i Camp Samburu

Er du klar til en uforglemmelig oplevelse?

Mærk foråret og kom igen resten af 2024 – helt gratis. Det giver tid til dyr, tid sammen og tid til at rejse tilbage i tiden. Læs mere her.

I Camp Samburu er der garanti for liv og glade dage. Her overnatter I med udsigt over de mere end 40 populære bavianer, der tumler rundt og leger dagen lang. Abekattestreger er der nok af, til glæde for både børn og voksne, så her får I helt sikkert smil på læberne og gode historier med hjem. De nysgerrige aber med deres små unger på ryggen kommer helt tæt på og hilser på deres nye naboer i teltene. Skal det være jer?

Når parken lukker for dagsgæster, har I parken for jer selv, og I får en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. Kom helt tæt på de gode historier, når aftenværterne besøger jeres camp-område og fortæller om de dyr, I bor tæt på. Eller gå på opdagelse i naturen – helt på egen hånd og besøg Elefantstalden, Evolutionsmuseet og Dinosaurskoven. Det bliver ikke vildere.

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Alle priser inkluderer adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelser, el, vand og slutrengøring.

Ønsker du at booke mere en én overnatning, kan du efter valgt ankomst- og afrejsedato i bookingkalenderen trykke på knappen ”tilføj telt”.

Om teltet

Nyd en af vores lækre måltidskasser, mens dyrenes silhouetter anes i solnedgangen. Det er muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder samt 2 lækre desserter til at afrunde middagen med. Alle bestilte forplejningspakker skal afhentes i parkens Gæsteservice på ankomstdagen, og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i teltets køkken inden servering. Se indholdet af måltidskasserne her.

Her finder du FAQ for Knuthenborg Camp.

Se kort over camp-områderne her.

 

Overnat i naturen med udsigt over elefantsletten

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere