Billetter

Camp Wood Buffalo

Forestil jer, at vågne op og kigge direkte ind i øjnene på et imponerende rovdyr! Tør I? Så er en tur i Camp Wood Buffalo det rigtige valg. Her oplever I de arktiske ulve helt tæt på – der er kun en glasrude mellem jer. I får et unikt indblik i de smukke rovdyrs imponerende færden, når I observerer flokkens dynamik med alfahannen i spidsen. Går I ud af hytten, når I til jeres private veranda, hvor I kan nyde udsigten over de majestætiske bisonokser og elge, mens ulvene hyler i baggrunden. I Camp Wood Buffalo skinner den nordamerikanske stemning igennem hele vejen rundt. Derfor har vi i dette område bygget en hytte, så I bedre kan holde varmen om natten året rundt.

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Om hytterne

I hytterne er der plads til seks gæster og de indeholder både køkken og badeværelse, samt en stor veranda i øjenhøjde med dyrene. Og i Camp Wood Buffalo også en rude midt i hytten med udsigt direkte ind til ulvene. Spar tid på madlavningen og køb lækkert hjemmelavet og bæredygtig mad af lokale råvarer med til opholdet. Der tilbydes både grill-måltidskasser og morgen-måltidskasser. Måltidkasserne er endnu ikke tilgængelige for booking i sæson 2022.

Se kort over camp-områderne her.