Billetter

Camp Wood Buffalo

Overnat i naturen i Camp Wood Bufallo i Ulveskoven i Knuthenborg

Forestil jer, at vågne op og kigge direkte ind i øjnene på et imponerende rovdyr! Tør I? Så er en tur i Camp Wood Buffalo det rigtige valg. Her oplever I de arktiske ulve helt tæt på – der er kun en glasrude mellem jer. I får et unikt indblik i de smukke rovdyrs imponerende færden, når I observerer flokkens dynamik med alfahannen i spidsen. Går I ud af hytten, når I til jeres private veranda, hvor I kan nyde udsigten over de majestætiske bisonokser og elge, mens ulvene hyler i baggrunden. I Camp Wood Buffalo skinner den nordamerikanske stemning igennem hele vejen rundt. Derfor har vi i dette område bygget en hytte, så I bedre kan holde varmen om natten året rundt.

Når parken lukker for dagsgæster, får I en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. I kan besøge elefanternes inde-område (i godt vejr, er de ude hele døgnet) og komme helt tæt på de store dyr. Hvis I har lyst til flere vilde oplevelser, kan I gå en tur i Dinosaurskoven i skumringen og se om dinosaurerne vågner – hvis I tør? I har også den store naturlegeplads i Limpopo næsten for jer selv.

Godt træt efter en lang dag, kan du slutte af med hyggelig lejrbålsstemning med bål og snobrød. Ellers kan i opleve “en nat på museet” med Europas eneste samling af 300 millioner år gamle fortidsdyr, og verdens bedst bevarede Allosaurus – en 9 meter lang rovdinosaur. Det bliver ikke vildere.

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Om hytterne

Prisen inkluderer adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse samt slutrengøring.

I hytterne er der plads til seks gæster og de indeholder både køkken og badeværelse, samt en stor veranda i øjenhøjde med dyrene. En stor del af interiøret er bygget af træ fra Knuthenborgs egne skove. Og i Camp Wood Buffalo også en rude midt i hytten med udsigt direkte ind til ulvene.

Spar tid på madlavningen og køb lækkert økologisk og bæredygtig mad af lokale råvarer med til opholdet. Det er nu også muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder, samt 2 lækre desserter til at afrunde middagen med.

Alle bestilte forplejningspakker vil blive leveret til jeres telt på ankomstdagen, og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i teltets køkken, inden servering. Læs mere her: Måltidskasser 2022.

Det er endnu ikke muligt at købe forplejning til sæsonen 2023. De vil blive tilgængelig på et senere tidspunkt og I vil få særskilt mail herom.

Her finder du FAQ for Knuthenborg Camp.

Se kort over camp-områderne her.

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere