Kort &
Billetter

Camp Wood Buffalo

Overnat i naturen i Camp Wood Bufallo i Ulveskoven i Knuthenborg

Er du klar til en uforglemmelig oplevelse?

Forestil jer at vågne op og kigge direkte ind i øjnene på et imponerende rovdyr! Tør I? Så er en tur i Camp Wood Buffalo det rigtige valg. Her oplever I de arktiske ulve helt tæt på – der er kun en glasrude mellem jer. I får et unikt indblik i de smukke rovdyrs imponerende færden, når I observerer flokkens dynamik med alfahannen i spidsen. Går I ud af hytten, når I til jeres private veranda, hvor I kan nyde udsigten over de majestætiske bisonokser og elge, mens ulvene hyler i baggrunden. I Camp Wood Buffalo skinner den nordamerikanske stemning igennem hele vejen rundt. Derfor har vi i dette område bygget en hytte, så I bedre kan holde varmen om natten året rundt.

Når parken lukker for dagsgæster, har I parken for jer selv, og I får en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. Kom helt tæt på de gode historier, når aftenværterne besøger jeres camp-område, og fortæller om de dyr I bor tæt på. Eller gå på opdagelse i naturen – helt på egen hånd og besøg Elefantstalden, Evolutionsmuseet og Dinosaurskoven. Det bliver ikke vildere.

Efter en god nats søvn starter morgenen med at ulvene fodres, og der er en stor chance for, at de kommer forbi jeres vindue i hytten, hvor I kan se dem tæt på.

Nyd en af vores lækre måltidskasser på terrassen, mens dyrenes silhouetter anes i solnedgangen.

Alle priser inkluderer adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse, el, vand og slutrengøring.

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Ønsker du at booke mere en én overnatning, kan du efter valgt ankomst- og afrejsedato i bookingkalenderen trykke på knappen ”tilføj telt”.

Om hytterne

I hytterne er der plads til seks gæster, og de indeholder både køkken og badeværelse, samt en stor veranda i øjenhøjde med dyrene. En stor del af interiøret er bygget af træ fra Knuthenborgs egne skove. I Camp Wood Buffalo er der en rude midt i hytten med udsigt direkte ind til ulvene.

Nyd en af vores lækre måltidskasser, mens dyrenes silhouetter anes i solnedgangen. Det er muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder, samt 3 lækre desserter til at afrunde middagen med. Alle bestilte forplejningspakker skal hentes i udleveringen i Mombasa på ankomstdagen og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i teltets køkken, inden servering. I kan læse meget mere om de lækre måltidskasser her: Måltidskasser 2024

Knuthenborg Camp stiller en gasgrill til rådighed under dit besøg.

Her finder du FAQ for Knuthenborg Camp.

Se kort over camp-områderne her.

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere