Kort &
Billetter

Camp Zov Tigra

Er du klar til en uforglemmelig oplevelse?
Glæd dig til spændende eventyr med Knuthenborg After Dark, hyggelige stunder og tæt kontakt med dyrene.

Kun ét andet sted i verden kan I vågne op, midt i en tigerskov, med udkig til tigrenes færden – der er kun et panoramavindue mellem jer. Tør I? Så er en tur i Camp Zov Tigra det rigtige valg.

I får et unikt indblik i de smukke rovdyrs imponerende færden, når I spejder efter de stribede katte. De sibiriske tigre er rovdyr, der hviler sig og gemmer sig en stor del af deres liv for at lade op til jagten på det næste bytte. Vi kan ikke garantere jer, der overnatter i Camp Zov Tigra, at I kommer til at se tigrene meget i løbet af en overnatning. Oplevelsen er en ægte naturoplevelse, hvor I besøger tigrene i deres hjem og på deres naturlige præmisser, fordi dyrevelfærden er i fokus i Tigerskoven. Så nyd roen og spændingen, mens I holder godt øje og spejder gennem den enorme rude, til I får øje på det imponerende dyr i horisonten.

Når parken lukker for dagsgæster, har I parken for jer selv og I får en endnu vildere oplevelse. Besøg elefantstalden, Evolutionsmuseet og Dinosaurskoven. Det bliver ikke vildere.

Nyd en af vores lækre måltidskasser, mens dyrenes silhouetter anes i solnedgangen.

Alle priser inkluderer adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse, el, vand og slutrengøring.

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Ønsker du at booke mere en én overnatning, kan du efter valgt ankomst- og afrejsedato i bookingkalenderen trykke på knappen ”tilføj telt”.

Om hytterne

De unikke træhytter har panoramavindue med kig direkte ind i Europas største tigerskov. Hytten indeholder både køkken og badeværelse. Spar tid på madlavningen og køb lækkert økologisk mad af lokale råvarer med til opholdet.  Alle bestilte forplejningspakker vil blive leveret til jeres telt på ankomstdagen, og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i hyttens køkken, inden servering. Se måltidskasserne her.

Her finder du FAQ for Knuthenborg Camp.

Se kort over camp-områderne her.

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere