Kort &
Billetter

Camp Zov Tigra

Er du klar til en uforglemmelig oplevelse?

Kun ét andet sted i verden kan I vågne op, midt i en tigerskov, med udkig til tigrenes færden – der er kun et 4 cm. tykt panoramavindue mellem jer. Tør I? Så er en tur i Camp Zov Tigra det rigtige valg.

I får et unikt indblik i de smukke rovdyrs imponerende færden, når I spejder efter de stribede katte. De sibiriske tigre er rovdyr, der hviler sig og gemmer sig en stor del af deres liv for at lade op til jagten på det næste bytte. Vi kan ikke garantere jer, der overnatter i Camp Zov Tigra, at I kommer til at se tigrene meget i løbet af en overnatning. Oplevelsen er en ægte naturoplevelse, hvor I besøger tigrene i deres hjem og på deres naturlige præmisser, fordi dyrevelfærden er i fokus i Tigerskoven. Så nyd roen og spændingen, mens I holder godt øje og spejder gennem den enorme rude, til I får øje på det imponerende dyr i horisonten.

Når parken lukker for dagsgæster, har I parken for jer selv, og I får en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. Kom helt tæt på de gode historier, når aftenværterne besøger jeres camp-område og fortæller om de dyr I bor tæt på. Eller gå på opdagelse i naturen – helt på egen hånd og besøg Elefantstalden, Evolutionsmuseet og Dinosaurskoven. Det bliver ikke vildere.

Nyd en af vores lækre måltidskasser, mens dyrenes silhouetter anes i solnedgangen.

Alle priser inkluderer adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse, el, vand og slutrengøring.

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Ønsker du at booke mere end én overnatning, kan du efter valgt ankomst- og afrejsedato i bookingkalenderen trykke på knappen ”tilføj telt”.

Om hytterne

I hytterne er der plads til seks gæster og de indeholder både køkken og badeværelse, samt en stor veranda. En stor del af interiøret er bygget af træ fra Knuthenborgs egne skove. Og i Camp Zov Tigra også en rude midt i hytten med udsigt direkte ind til tigrene.

Nyd en af vores lækre måltidskasser, mens dyrenes silhouetter anes i solnedgangen. Det er muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder, samt 3 lækre desserter til at afrunde middagen med. Alle bestilte forplejningspakker skal hentes i udleveringen i Mombasa på ankomstdagen og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i teltets køkken, inden servering. I kan læse meget mere om de lækre måltidskasser her: Måltidskasser 2024

Her finder du FAQ for Knuthenborg Camp.

Se kort over camp-områderne her.

 

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere