Billetter

Camp Zov Tigra

Udsigt inde fra hytten, Glamping med dyrene!

Kun ét andet sted i verden kan I vågne op, midt i en tigerskov, med udkig til tigrenes færden – der er kun et panoramavindue mellem jer. Tør I? Så er en tur i Camp Zov Tigra det rigtige valg.

I får et unikt indblik i de smukke rovdyrs imponerende færden, når I spejder efter de stribede katte. De sibiriske tigre er rovdyr, der hviler sig og gemmer sig en stor del af deres liv for at lade op til jagten på det næste bytte. Derfor kan vi ikke garantere jer, der overnatter i Camp Zov Tigra, at I kommer til at se tigrene meget i løbet af en overnatning. Oplevelsen er en ægte naturoplevelse, hvor I besøger tigrene i deres hjem og på deres naturlige præmisser, fordi dyrevelfærden er i fokus i Tigerskoven. Så nyd roen og spændingen, mens I holder godt øje og spejder gennem den enorme rude, til I får øje på det imponerende dyr i horisonten.

Om hytterne

Prisen inkluderer adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse samt slutrengøring.

De unikke træhytter har panoramavindue med kig direkte ind i Europas største tigerskov. Hytten indeholder både køkken og badeværelse. Spar tid på madlavningen og køb lækkert økologisk og bæredygtig mad af lokale råvarer med til opholdet. Det er nu også muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder, samt 2 lækre desserter til at afrunde middagen med. Læs mere her: Måltidskasser 2022.

Alle bestilte forplejningspakker vil blive leveret til jeres telt på ankomstdagen, og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i hyttens køkken, inden servering.

Se kort over camp-områderne her.