Billetter

Camp Zov Tigra

Kun ét andet sted i verden kan I vågne op, midt i en tigerskov, med udkig til tigrenes færden – der er kun et panoramavindue mellem jer. Tør I? Så er en tur i Camp Zov Tigra det rigtige valg.

I får et unikt indblik i de smukke rovdyrs imponerende færden, når I spejder efter de stribede katte. De sibiriske tigre er rovdyr, der hviler sig og gemmer sig en stor del af deres liv for at lade op til jagten på det næste bytte. Derfor kan vi ikke garantere jer, der overnatter i Camp Zov Tigra, at I kommer til at se tigrene meget i løbet af en overnatning. Oplevelsen er en ægte naturoplevelse, hvor I besøger tigrene i deres hjem og på deres naturlige præmisser, fordi dyrevelfærden er i fokus i Tigerskoven. Så nyd roen og spændingen, mens I holder godt øje og spejder gennem den enorme rude, til I får øje på det imponerende dyr i horisonten.

Om hytterne
De unikke træhytter har panoramavindue med kig direkte ind i Europas største tigerskov. Hytten indeholder både køkken og badeværelse. Spar tid på madlavningen og køb lækkert hjemmelavet og bæredygtig mad af lokale råvarer med til opholdet. Der tilbydes både grill-måltidskasser og morgen-måltidskasser. Måltidkasserne er endnu ikke tilgængelige for booking i sæson 2022.

Se kort over camp-områderne her.