Billetter

Camp Zov Tigra

Kun ét andet sted i verden kan I vågne op, midt i en tigerskov, med udkig til tigrenes færden – der er kun et panoramavindue mellem jer. Tør I? Så er en tur i Camp Zov Tigra det rigtige valg.

I får et unikt indblik i de smukke rovdyrs imponerende færden, når I spejder efter de stribede katte. De sibiriske tigre er rovdyr, der hviler sig og gemmer sig en stor del af deres liv for at lade op til jagten på det næste bytte. Derfor kan vi ikke garantere jer, der overnatter i Camp Zov Tigra, at I kommer til at se tigrene meget i løbet af en overnatning. Oplevelsen er en ægte naturoplevelse, hvor I besøger tigrene i deres hjem og på deres naturlige præmisser, fordi dyrevelfærden er i fokus i Tigerskoven. Så nyd roen og spændingen, mens I holder godt øje og spejder gennem den enorme rude, til I får øje på det imponerende dyr i horisonten.

Når parken lukker for dagsgæster, får I en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. I kan besøge elefanternes inde-område (i godt vejr, er de ude hele døgnet) og komme helt tæt på de store dyr. Hvis I har lyst til flere vilde oplevelser, kan I gå en tur i Dinosaurskoven i skumringen og se om dinosaurerne vågner – hvis I tør? I har også den store naturlegeplads i Limpopo næsten for jer selv.

Godt træt efter en lang dag, kan du slutte af med hyggelig lejrbålsstemning med bål og snobrød. Ellers kan i opleve “en nat på museet” med Europas eneste samling af 300 millioner år gamle fortidsdyr, og verdens bedst bevarede Allosaurus – en 9 meter lang rovdinosaur. Det bliver ikke vildere.

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Om hytterne

Prisen inkluderer adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse samt slutrengøring.

De unikke træhytter har panoramavindue med kig direkte ind i Europas største tigerskov. Hytten indeholder både køkken og badeværelse. Spar tid på madlavningen og køb lækkert økologisk og bæredygtig mad af lokale råvarer med til opholdet. Det er nu også muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder, samt 2 lækre desserter til at afrunde middagen med. Læs mere her: Måltidskasser 2022.

Alle bestilte forplejningspakker vil blive leveret til jeres telt på ankomstdagen, og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i hyttens køkken, inden servering.

Det er endnu ikke muligt at købe forplejning til sæsonen 2023. De vil blive tilgængelig på et senere tidspunkt og I vil få særskilt mail herom.

Her finder du FAQ for Knuthenborg Camp.

Se kort over camp-områderne her.

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere