Kort &
Billetter

Knuthenborg Camp

Elefant og hytter

Er du klar til en uforglemmelig oplevelse?

Mærk foråret og kom igen resten af 2024 – helt gratis. Det giver tid til dyr, tid sammen og tid til at rejse tilbage i tiden. Læs mere her.

Alle priser inkluderer adgang til safariparken i to dage, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelser, el, vand og slutrengøring.

Når parken lukker for dagsgæster, har I parken for jer selv, og I får en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. Besøg Elefantstalden, Evolutionsmuseet og Dinosaurskoven. Det bliver ikke vildere.

Nyd en af vores lækre måltidskasser, mens dyrenes silhouetter anes i solnedgangen. Det er muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder samt 2 lækre desserter til at afrunde middagen med. Alle bestilte forplejningspakker skal afhentes i parkens Gæsteservice på ankomstdagen, og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i teltets køkken inden servering. Se indholdet af måltidskasserne her.

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Elefanter foran Glamping hytterne i Knuthenborg Safaripark

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere