Billetter

Knuthenborg Camp

Den komplette Knuthenborg oplevelse

Svært at nå det hele på en dag? Så overnat i stemningsfulde luksustelte med smuk udsigt over Savannen, Abeskoven eller – som vores NYHED i 2021 – over Elefantsletten. Dét er en oplevelse vildere!

Når I sidder på verandaen to meter over jorden, kan I følge med i livet blandt alle de vilde dyr. Måske kigger de nysgerrige giraffer forbi under aftensmaden på Savannen, måske bliver I vækket ved snabeltrut og plaskelyde fra de fire pensionerede elefanter i færd med deres morgenbad på Elefantsletten. Eller hvad med at overnatte i Abeskoven? Her er der garanti for et godt grin, når bavianerne finder på abekattestreger at vise jer. Se videoen her og oplev omgivelserne i og omkring vores luksussafaritelte.

Husk at bestille aftensmad og morgenmad med, når I booker. Så får I leveret lokal og bæredygtig mad af friske råvarer direkte til teltet. Vi laver selv maden i køkkenet i Flintehuset, hvor I også kan nyde en lækker frokost.

Prisen inkluderer
Adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse med guide samt slutrengøring.

FAQ

Priserne starter på 2.200 kr. Man betaler en enhedspris som gælder op til 6 personer. Prisen inkluderer adgang til safariparken i to dage, ophold i Knuthenborg Camp, en aftenoplevelse med guide samt slutrengøring.

I kan overnatte i Knuthenborg Camp i hele Knuthenborg Safariparks åbningssæson fra sæsonstart i april til og med efterårsferien.

Man kan kun booke ét døgn pr. bestilling.
Det er dog muligt at foretage to bestillinger i træk.

Knuthenborg Camp omfatter tre områder:
Savannen Syd (10 telte)
Savannen Nord (9 telte)
Abeskoven (6 telte)

I er velkomne i safariparken fra vi åbner kl. 10, hvor I kan nyde hele dagen. Kl. 15.00 er der tjek ind ved Knuthenborg Camp. Hvis I kommer kørende fra hovedporten er indkørslen til Knuthenborg Camp Savannen Syd samt Knuthenborg Camp Abeskoven anden vej til venstre. Knuthenborg Camp Savannen Nord finder I ved at fortsætte over Savannen, ud af anlægget igen og tage første vej på venstre hånd lige overfor dværggederne.

Der er tjek ud kl. 11.00, men I er velkomne til at blive i safariparken lige til lukketid.

Desværre nej. Teltene er godkendt af myndighederne til 6 personer og det er ikke tilladt at være flere.

Nej desværre. I er velkomne til at samles i ét telt, men der er kun plads til 6 personer indenfor i teltet og 6 personer ved bord/bænkesættet på terrassen. Derudover er der en sofa på terrassen med plads til 3 personer. Bemærk, at det ikke er muligt at flytte inventar som stole og bænke mellem teltene. Flytter I service eller andet, bedes I venligst sørge for at det kommer tilbage til rette telt inden tjek ud, så I ikke risikerer at blive faktureret for bortkommet inventar/service.

Nej, det er ikke nødvendigt. Men det er vigtigt at hver gruppe medbringer bookingbekræftelsen for deres telt.

Ja, I er velkomne til selv at medbringe mad.

Ja, I kan både bestille aftensmad og morgenmad til opholdet på forhånd. Forplejning bestilles online samtidig med booking af opholdet – dog senest tre hverdage før ankomst. Har I ikke fået bestilt forplejning ved booking af opholdet, kan I kontakte os på camp@knuthenborg.dk eller telefon 54788089 (hverdage kl. 9-15), såfremt I alligevel ønsker at bestille forplejning. Dette skal ligeledes ske senest tre hverdage før ankomst.

Se menukortet for forplejning 2020 her. 

Se menukortet for forplejning 2021 her.

Nej, desværre. Pakkernes indhold er fast, så hvis du har allergi anbefaler vi, at du selv medbringer forplejning. Du er naturligvis velkommen til at benytte de opstillede grills, selvom du medbringer egen mad.

Ja, der er gasgrills til rådighed under opholdet. Husk blot at rengøre grillen efter brug. I hvert camp-område er der grills samlet i en centralt placeret grillhytte med én grill pr. telt.

Ja, I bedes venligst vaske op og stille på plads, tømme køleskabet samt smide affald ud i containeren.

Knuthenborg Camp Savannen Syd (35m2 + 15 m2 terrasse)

Handicapvenligt Knuthenborg Camp Savannen Syd (telt 10) (45m2 + 15 mterrasse)

Knuthenborg Camp Savannen Nord og Abeskoven (35m2 + 15 m2 terrasse)

 

Der er håndvask, elkedel, lille køleskab og kogeplade, men ikke ovn eller mikroovn.
Der er to gryder og en pande, så man kan tilberede et simpelt måltid.
Der er tallerkener, glas, kopper og bestik samt diverse fade og skåle.
Vi sørger for opvaskebørste og -middel.

Ja, der er eget toilet og brusekabine i hvert telt. Vi sørger for toiletpapir og håndsæbe.

Telt nr. 10 i Knuthenborg Camp Savanne Syd er indrettet med særligt fokus på øget tilgængelighed. Her er der en rampe op til teltet, og der er bedre plads inden døre og naturligvis på toilettet. Som i de øvrige telte er der plads til 6 overnattende, fordelt på en dobbeltseng og to køjesenge.

Ja, der er dyner og hovedpuder. I skal blot medbringe linned (med mindre I vil leje linned).
OBS: Selvom I bestiller babyseng, bedes I selv medbringe babydyne og -linned.

I skal kun have håndklæder med (I kan også leje håndklæder) – vi sørger for viskestykke og karklud.

Ja, I kan booke det i forbindelse med booking af teltet. Så ligger det klar til jer ved tjek ind. I skal blot selv lægge det på.
OBS: Selvom I bestiller linned, bedes I selv medbringe babydyne og -linned. Vi har kun linned til voksen-senge og -dyner.

Vi opfordrer til, at I medbringer tisselagen, hvis der er risiko for at der sker ”uheld” som tis i sengen eller næseblod etc. Sker der alligevel skader på dyner, puder eller madrasser, vil vi desværre være nødt til at fakturere for nyindkøb.

Ja, der er en højstol og en rejseseng i alle teltene. OBS: I bedes selv medbringe babydyne og linned hertil.

I kolde perioder opstiller vi varmeblæsere. De kan ikke opvarme det uisolerede telt -men de tager lige toppen af kulden. Således kan det være en god idé med nattøj, tykke sokker eller sutsko, hvis I kommer forår eller efterår. Der er fleecetæpper i teltet, men har I plads i bilen, kan et tykt tæppe hjemmefra være rart.

Nej, det er ikke tilladt at medbringe eldrevne varmeblæsere eller andre varmekilder på f.eks. gas eller petroleum.

Nej, der er ikke Wi-Fi eller TV i teltene – til gengæld har I det smukkeste sceneri lige udenfor døren!

Ja.

Nej, det er ikke tilladt at ryge i teltene – ej heller på terrassen. Det er tilladt at ryge ved grillhytterne tæt på teltene i de forskellige områder. Ellers er det tilladt at ryge på p-pladsen foran teltene (Knuthenborg Camp Savannen Nord og Abeskoven).

Nej, det er desværre ikke tilladt at have hund eller andre husdyr med – heller ikke hvis de bliver i bilen.

Ja, i tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer kan det ske at nogle dyr ikke er ude i det store område. At et bestemt dyr ikke er ude på Savannen giver ikke ret til rabat på opholdet.

Nej. Af hensyn til både jeres og dyrenes sikkerhed er fodring strengt forbudt.

Nej, desværre. Når safariparken lukker, skal I blive i/ved jeres telt eller (gælder Knuthenborg Camp Savannen Syd) ved grillhytten. Der skal naturligvis være plads til børnene, men husk at tage hensyn til øvrige gæster.

Nej, efter lukketid, skal I blive i Knuthenborg Camp. Det er ikke tilladt færdes blandt dyrene efter lukketid – ej heller i bil.

Det er ligeledes ikke tilladt eller muligt at forlade parken for at købe ekstra slik, drikkelse, mad eller lign.

Ja, vi sætter jer ind i sikkerhed og nødprocedurer, når vi tjekker jer ind. I vil under hele opholdet have mulighed for at ringe til en af vores vagtservice som kan hjælpe ved akut opståede situationer.

Knuthenborg Safaripark er enorm med over 23 km veje. Derfor er det en forudsætning at man kan komme rundt på egen hånd under sit besøg. Man kan cykle rundt i en del af anlæggene, men i anlæg med farlige dyr som f.eks. hos tigrene, ulvene, på savannen og ved bison, skal man være i bil. Ved tigrene er det desuden et krav at bilen har hårdt tag (ikke cabriolet).

Ja, har I års- eller familiekort som er gyldige når I skal besøge os, kan I komme gratis med på “Sig Godmorgen”-tur. Billetter bookes online i forbindelse med bookning af teltet. Husk at booke billettypen “Sig godmorgen års-/familiekort” hvor prisen vil stå som “inkluderet”. Familiekort giver adgang for kortholder og 4 andre personer i samme telt, mens årskort kun giver adgang for kortholderen. VIGTIGT: husk at medbringe jeres års/familiekort. Ellers vil I skulle betale 95kr/billet. 

Ja, du kan enten vise den som print eller på din smartphone/tablet.

Afbestilling kan ske omkostningsfrit indtil 21 dage før planlagt ankomst.
Ved afbestilling 7 dage før ankomst faktureres gebyr på 30% af prisen.
Ved afbestilling senere end 7 dage eller udeblivelse tilbydes ingen kompensation.
Afbestilling eller ændringer kan ske på camp@knuthenborg.dk eller på tlf. 54 78 80 89 (tast 2) på hverdage mellem kl. 9-15.

Nej desværre. Det er endnu ikke muligt at lade elbiler op i Knuthenborg Safaripark – ej heller via 230 volt opladerkabel (”mormor-lader”).

Har I spørgsmål som ikke er beskrevet ovenfor, er I velkomne til at kontakte os på camp@knuthenborg.dk eller telefon 54 78 80 89 alle hverdage klokken 9-15.