Kort &
Billetter

Knuthenborg Camp

Elefant og hytter

Overnatning i Knuthenborg Camp 2023

Er du klar til en uforglemmelig oplevelse?
Glæd dig til spændende eventyr ed Knuthenborg After Dark, hyggelige stunder og tæt kontakt med dyrene.

Alle priser inkluderer adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelser, el, vand og slutrengøring.

Når parken lukker for dagsgæster, har I parken for jer selv og I får en endnu vildere oplevelse med mange aftenoplevelser. Besøg elefantstalden, Evolutionsmuseet og Dinosaurskoven. Det bliver ikke vildere.

Bilen skal parkeres ved campen kl. 17, men I har mulighed for at gå rundt i parken frem til kl. 21. Når klokken slår 21, så kan I slå jer til ro i campen og nyde udsigten frem til kl. 8 næste morgen, hvor I igen må gå til fods rundt i parken frem til kl. 10. Herefter kan I sætte jer i bilen og tage endnu en dag i vores vidunderlige park.

Nyd en af vores lækre måltidskasser, mens dyrenes silhouetter anes i solnedgangen. Det er muligt, at tilkøbe børnevenlige muligheder, samt 2 lækre desserter til at afrunde middagen med. Alle bestilte forplejningspakker vil blive leveret til jeres telt på ankomstdagen, og kræver blot let tilberedning på enten grill eller i teltets køkken, inden servering. Se måltidskasserne her.

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Elefanter foran Glamping hytterne i Knuthenborg Safaripark

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende overnatning i Knuthenborg Camp glamping.

Læs mere