Kort &
Billetter

Knuthenborg Camp

Vindue set indefra Camp Wood Buffalo. Kigger på ulv der går lige foran

Mærk foråret og kom igen resten af 2024 – helt gratis

Følelsen af foråret der springer ud, er for nogle den bedste tid på året. Fra påskens start og hele april kan du opleve det på tæt hold, når tiden sammen bruges tæt på dyrene og i naturen, endda med muligheden for at komme tilbage i tiden. Når parken lukker ned for dagsgæster, så har I tiden helt alene med dyrene i naturen. Det bliver ikke vildere.

Booker I en overnatning til marts eller april, så giver vi jer tid til at være sammen resten af året – hos os. I får fire sæsonkort med i ”parken”. Værdi op til 1.996 kr. Book en camp fra 1.999 kr.

Tid til dyr

I foråret er tigre og ulve mere aktive. Nyd udsigten fra en hytte, hvor der kun er et panoramvindue mellem jer. Tør I? Eller kom helt tæt på elefanterne, når vi inviterer jer med i stalden. På Savannen kan I komme helt tæt på alle savannens dyr. Med to dage i parken er der tid til alle dyrene, også hvis du bare vil klappe en ged.

Tid sammen - i hele to dage

Når parken lukker for dagsgæster, så har I hele parken for jer selv. Nyd roen med en gå-tur i parkens flotte natur og besøg elefantstalden, Evolutionsmuseet og Dinosaurskoven, eller oplev aftenværterne komme forbi med gode historier. I har hele to dage til at opleve Nordeuropas største safaripark, med 500 vilde dyr.

Tilbage i tiden

Intet andet sted kan du opleve fortiden så tæt på dig. Dinosaurskoven er ethvert barns lykkerute igennem en skov, når de mange livagtige dinosaurer gør oplevelsen spændende. Men snyd jer ikke selv for en rejse 300 millioner år tilbage i tiden! Oplev ægte dinosaurskeletter i en fantastisk lys-, lyd- og duftinstallation, der vil tage pusten fra jer.

Praktisk information

Prisen inkluderer adgang til safariparken i to dage for 6 personer, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse samt slutrengøring. Tiger- og ulvehytterne samt de historiske huse er isolerede. I alle camps er der mulighed for tilslutning af varmeblæser. Der er dyner og tæpper. Det er en god idé, at tænke på lidt ekstra varmt tøj til natten.

I tilfælde af f.eks. voldsomt vejr, i perioder med lave temperaturer, ved sygdom i flokkene eller andre akutte situationer, kan det ske, at nogle dyr ikke er ude i de store områder.

Har du booket camps til 23. marts til 30. april, får du udleveret 4 koder til oprettelse af 4 sæsonkort gældende resten af 2024, når du ankommer til Knuthenborg. Alt I skal gøre, er at oprette jer online senest 2 dage efter jeres ophold, så kan I komme igen resten af sæsonen – helt gratis.

Der kan ikke opgraderes til års- eller familiekort.