Kort &
Billetter

Tid til det hele

Spar op til 2.199 kr., hvis du booker 2 overnatninger og nå det hele – spar op til 61% på dag 2

Der kan ske meget i Knuthenborg på to dage. Du får tid til at nå det hele uden at skulle vælge mellem Congo Splash eller Kampala, elefanter eller løver, pizza eller smørrebrød eller om du bare vil hygge dig og sove længe.

Selvom aftenerne er lange i maj og juni, så kan det være svært at nå elefantstalden, Dinosaurskoven og Evolutionsmuseet, når man samtidig skal hygge sig med at grille og nyde udsigten over dyrene fra terrassen eller vinduet i hytten. Det får du mulighed for, hvis du booker to overnatninger. 

Gælder ankomst følgende dage (tirsdage og onsdage): 

Maj: 14., 15., 21., 22., 28. og 29. 

Juni: 11., 12., 18., 19., 25. og 26.

Dit ophold skal være i samme hytte/telt/hus.
Husk at bestille mad til alle dage, hvis I ønsker det.

Læs mere om de enkelte camps ved at trykke her.

Tid til dyr

Nå at møde alle dyrene på Savannen, Maglemermarken, Abeskoven, Skovridersletten, Bandholmmarken, Dyrehaven, Flintesletten, Ulveskoven, Elefantsletten samt Tiger- og Løveskoven.

Tid til leg

Få tid til at klatre, lege, plaske med vand, hoppe og køre i rutsjebaner i Limpopoland eller hug fossiler i 60 mio. gamle kalkblokke, når du alligevel besøger Dinosaurskoven, som også er fantastisk i skumringen.

Tid til naturen

Nyd tiden i naturen, hvor masse fugle, dådyr, egerner, harer, fasaner, osv. får dig til at føle dig i sommerhumør i de smukke omgivelser med mange blomster, træer og vand.

Tilbage i tiden

Intet andet sted kan du opleve fortiden så tæt på dig. Dinosaurskoven er ethvert barns lykkerute igennem en skov, når de mange livagtige dinosaurer gør oplevelsen spændende. Men snyd jer ikke selv for en rejse 300 millioner år tilbage i tiden! Oplev ægte dinosaurskeletter i en fantastisk lys-, lyd- og duftinstallation, der vil tage pusten fra jer.